Wil je zien: de trouwvideo van bruid Nikkie de Jager

Een trouwjurk van Viktor&Rolf, een taart van Robèrt van Beckhoven, muziek door Davina Michelle - wat een droom van een BN'er-bruiloft!

Wegzwijmelen bij een celeb-sprookjesbruiloft? Yes please. Eerder moesten we het doen met een paar kiekjes, nu hebben we een hele video van Nikkie de Jagers wedding met haar grote liefde Dylan. Wil je zien!

Droomjurk

Gisteravond vertelde Nikkie in een trouwvideo op haar YouTube-kanaal meer over haar grote dag. Zo deelde ze onder andere welke designer haar trouwjurk maakte. “Altijd als ik aan mijn droomjurk dacht, dacht ik aan een smalle taille en veel sparkles”, vertelt ze in de video. Viktor & Rolf schetsten drie jurken voor Nikkie en uit twee van die schetsen stelde ze haar jurk samen. “Dat was mijn droomjurk.”

Ceremonie

Nikkie vervolgt met dat zangeres Davina Michelle het nummer Always Remember Us This Way uit de film A Star is Born zong. “Ik vroeg Davina of ze dit nummer wilde zingen als wij aan zouden komen (bij de ceremonie, red.) en ze zei ja!” Radiopresentator Jeroen Kijk in de Vegte had de eer om Nikkie en Dylan in de echt te verbinden. Jeroen en Nikkie leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Wie is de Mol? waar ze een hechte vriendschap aan overhielden.

Nikkie blikt terug op een perfecte ceremonie en vertelt dat ze voortaan ook de achternaam van haar kersverse echtgenoot heeft. “Dus voortaan heet ik Nikkie de Jager-Drossaers.” In de rest van de video vertelt de visagist meer over de taart, het eten en het feest. Zo werd de trouwtaart gemaakt door niemand minder dan Robèrt van Beckhoven.

Telefoonloos

Ook deelt Nikkie nog een belangrijke tip voor degenen die (binnenkort) van plan zijn in het huwelijksbootje te stappen. “Als je deze video kijkt ter inspiratie voor je eigen bruiloft, heb ik een tip. We lieten al onze gasten hun telefoon inleveren bij onze wedding planner. We deden dit zodat we echt in het moment zouden leven. We wilden niet dat mensen deze magische dag via hun telefoon zouden beleven. We wilden dat mensen in het moment zouden leven en ons huwelijk zouden vieren. Als je van dit filmpje één tip wilt onthouden, laat het deze zijn.”

Trouwplannen

In augustus 2019 ging Dylan op één knie voor Nikkie in het prachtige Italië. De twee wilden al eerder in het huwelijksbootje stappen, maar helaas gooide de coronacrisis roet in het eten. 6 september was het dan eindelijk zover en gaven de twee elkaar het jawoord.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws