Wauw! Dit zijn alle prachtige kleindochters van Grace Kelly

De beauty en glamour zit zeker in de familie!

We kennen Grace Kelly allemaal als een van de beroemdste en meest glamoureuze prinsessen aller tijden. Haar bijzondere verhaal met een tragisch einde fascineert velen en zo ook haar prachtige kleindochters. Maar, wie zijn dit eigenlijk?

Verleden

De Amerikaanse actrice Grace Kelly werd op 12 november 1929 geboren. De actrice had een Ierse vader en een Duitse moeder. Haar grote droom was altijd al om actrice te worden, maar haar familie was daar zeker niet blij mee. Toch speelde Grace haar eerste rol toen ze 22 jaar was. Na haar debuut in de filmindustrie verscheen ze in meerdere films, waaronder drie van Alfred Hitchcock. In 1954 ontving ze zelfs nog een Oscar voor beste actrice in de film The Country Girl.

Prins op het witte paard

Toch stopte Grace Kelly met haar grote passie, acteren. Ze stond namelijk op het punt om te trouwen met prins Reinier III van Monaco. Heel iets anders dan de showbizzwereld, aangezien ze voor haar huwelijk een korte, geheime affaire had met acteur Bing Crosby. Grace trouwde met haar prins op het witte paard in 1956, samen kregen ze drie kinderen: Caroline Louise Marguerite, Albert Alexandre Louis Pierre en Stéphanie Marie Elisabeth.

Overleden

Op 52-jarige leeftijd overleed de prinses spijtig genoeg aan een beroerte achter het stuur. Door de beroerte kwam ze met haar auto in een ravijn terecht. De volgende dag overleed prinses Grace in het ziekenhuis in Monaco. Toch waren er verschillende geruchten over wie er achter het stuur zat. Zo werd er gezegd dat de 17-jarige dochter, prinses Stéphanie achter het stuur zat, zonder rijbewijs. Zij liep slechts lichte verwondingen op tijdens de crash. Door het fatale ongeluk heeft de prinses haar kleinkinderen nooit mogen ontmoeten. Toch worden de beroemde kleinkinderen voortdurend vergeleken met hun oma, en met name haar zes kleindochters. Maar wie zijn deze Grimaldi-dames ook alweer?

Laatste nieuws