Geschrokken fans: Gwen Stefani nauwelijks herkenbaar bij talkshow

'Ik ben al mijn hele leven fan van Gwen, maar ik herkende haar niet.'

Gwen Stefani is het gesprek van de dag na haar bezoekje aan de Amerikaanse talkshow Late Night With Seth Meyers. Ze kwam om het nieuwe seizoen van The Voice kwam promoten, maar veel kijkers hadden vooral aandacht voor het ‘nieuwe’ uiterlijk van de 52-jarige zangeres. 

In de war

De knappe zangeres maakte haar opwachting in de talkshow precies zoals we haar kennen: stijl blond haar en een edgy outfit. Toch herkenden kijkers haar amper. “Ik ben al mijn hele leven fan van Gwen, maar ik herkende haar niet. Ik ben zo in de war”, laat iemand weten op social media. “Zelfs al liet je mij 100 keer raden wie dit is, ik zou nooit kunnen vermoeden dat dit Gwen Stefani is”, schrijft een ander. Het gaat door. “Wat heeft Gwen Stefani met haar gezicht gedaan?” en “Je begint er als een plastic pop uit te zien”, luiden de comments.

Eeuwig jong

Het is niet de eerste keer de ‘eeuwig jonge look’ van Gwen Stefani wat stof doet opwaaien. Toch blijft de zangeres ontkennen dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Haar uiterlijk zou ze in haar eigen woorden te danken hebben aan ‘de liefde’. “Toen mijn carrière ontplofte ben ik verliefd geworden. Daar heb ik toen een hele plaat over geschreven. Ik denk dat dat de facelift is die je ziet.”

Geobsedeerd

Al eerder heeft Stefani in een interview met The Daily Telegraph aangegeven dat ze geobsedeerd is door het verouderingsproces. Zo vertelde ze dat het moeilijk vond om ouder te worden en het onder ogen te moeten zien. Volgens de zangeres is het vooral voor de vrouwen die in de schijnwerpers staan erg ontmoedigend. “Je doet gewoon je best om de mooiste versie van jezelf te zijn, zowel van binnen als van buiten”, stelde ze. “Dat mensen praten over mijn uiterlijk vat ik op als een compliment.”

Bron: Happy in Shape, AD | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws