Zo ziet de partner van Lucille Werner eruit!

Lucille trouwde 13 jaar geleden met haar Servaas.

Lees ook

Of je haar nu kent als de dame van Lingo of als Tweede Kamerlid, Lucille Werner is voor weinig mensen een onbekende. Hoewel de presentatrice/politica al jarenlang in de schijnwerpers staat, is haar partner minder vaak in beeld. Al is ook hij geen onbekende in de mediawereld. Wie is al dertien jaar lang de echtgenoot van Lucille?

Meer dan 20 jaar samen

Lucille Werner is al meer dan twintig jaar lang samen met haar partner Servaas Snoeijers, eigenaar van een mediabedrijf. In tegenstelling tot zijn vrouw staat Servaas meestal achter de schermen, maar eenmaal voor de camera’s blijkt hij een romanticus. In Rooijakkers Over de Vloer belde presentator Art Rooijakkers vorig jaar aan bij huize Werner-Snoeijers, waarbij Servaas opendeed en liefdevol over zijn vrouw sprak. “Ik zag haar en wist het meteen: Dat is dé vrouw voor mij”, vertelt hij over zijn eerste ontmoeting met Lucille. “Het voelt nog als gisteren.”

Zoontje Angel

Lucille en Servaas gaven elkaar het jawoord in de zomer van 2009, alweer dertien jaar geleden dus. Een aantal jaar later werd hun gezin uitgebreid met de komst van zoon Angel, die het stel uit Bulgarije adopteerde. De jongen was toen vier jaar oud. “Hij heeft humor, is muzikaal, is knap, hij versiert iedereen”, vertelde Lucille eerder over haar zoon aan Libelle. “Alles krijgt hij voor elkaar met die grote bruine ogen en lange wimpers. Het is ondenkbaar dat hij er niet meer zou zijn. Grappig dat de liefde zo groot kan zijn, ook al is hij biologisch niet van ons”, aldus de trotse moeder. Het gezin woonde lange tijd in het Gooi, maar verhuisde voor de politieke carrière van Lucille naar Den Haag.

Benieuwd hoe de man van de presentatrice slash politica eruitziet? Op de volgende pagina delen we een paar leuke kiekjes.

Laatste nieuws

Zie ook