Zo ziet de partner van Lucille Werner eruit!

Lucille trouwde 13 jaar geleden met haar Servaas.

Stoere man

Op Instagram deelt Lucille vooral kijkjes achter de schermen van haar werk als Tweede Kamerlid, maar ook haar privéleven komt soms even in beeld. Zo zette ze vorig jaar haar jarige man in het zonnetje op zijn verjaardag.

“Het is feest vandaag! Want mijn stoere, leuke, lieve en knappe man is vandaag 42 + 10=52 jaar geworden”, schreef Lucille erbij (naast foutloos spellen gaat ook rekenen haar dus prima af!).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucille Werner (@lucillewerner)

De tortelduifjes verschenen tijdens Lucille’s televisiejaren ook af en toe samen op de rode loper, zoals hier voor het Goed Geld Gala.

Lucille Werner en Servaas Snoeijers op een gala in 2016. Beeld: BrunoPress

Familiekiekje

Zo nu en dan trakteert Lucille ook op een vakantiefoto met het hele gezin, zoals vorig jaar, toen haar kleine jongen alweer twaalf kaarsjes mocht uitblazen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucille Werner (@lucillewerner)

De adoptie van Angel was best plotseling, deelde Lucille eerder met Libelle. “Als je een adoptieproces ingaat, schrijf je je in en daarna gaat je leven door. Natuurlijk bel je 2, 3 keer per jaar naar het bureau. Dan krijg je een standaardantwoord en je hangt weer op”, aldus de voormalige Lingo-presentatrice. “Het kan ook zijn dat je geen adoptiekind krijgt, dat zou ook goed zijn geweest. Het leven dat ik had met mijn man Servaas was leuk, we hebben mooie carrières, deden allebei wat we wilden. Het is niet zo dat we smachtten naar een kind. Maar ineens, na 6 jaar, was er toch dat telefoontje.”

Bron: Libelle, 100%NL, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws