Wauw! Dit is de stiefzus van prins William en prins Harry

Het schijnt dat Laura vroeger niet goed overweg kon met één van haar stiefbroers...

Lees ook

Laura Lopes zal voor velen waarschijnlijk niet een hele bekende naam zijn. Haar moeder en stiefbroers hebben namelijk wat bekendere gezichten dan zijzelf. Toch heeft Laura, dochter van koningin Camilla, best een glamoureus leventje. 

Levensloop

Laura werd in 1978 geboren als jongste kind van Camilla en Andrew Parker Bowls. Ze heeft nog een oudere broer Tom, die naast stiefkind van koning Charles, ook zijn petekind is. Toch kwam Laura pas in beeld bij het grotere publiek toen haar moeder Camilla in 2005 trouwde met koning Charles (toen nog kroonprins).

Een jaar later trouwde de dochter van de koningin zelf met haar grote liefde Harry Lopes. Harry was een voormalig Calvin-Klein model en is nu accountant. Alhoewel we die carrièreswitch niet bepaald een promotie vinden als we het over een glamoureus leventje hebben, zal het vast en zeker goed betalen. Harry Lopes is bovendien kleinzoon van een baron, waardoor hij op den duur twee landgoedjes zal erven. Lijkt ons heerlijk!

Kinderen

Laura heeft samen met haar grote liefde Harry, drie kinderen: Eliza van dertien, en een tweeling Gus en Louis van elf jaar. En voor de oplettende royal-fans onder ons, ja, Charles heeft dus twee kleinzonen die Louis heten. Dochter Eliza heeft zelf ook al eens een royal momentje gehad. Ze was namelijk het bruidsmeisje bij het huwelijk van prins William en prinses Kate, en mocht dus samen met haar grootouders het welbekende balkon op. Maar nu we weten dat Laura een stiefzus is van prins William en prins Harry, zijn we wel heel benieuwd hoe de dame in kwestie er eigenlijk uitziet. Ook zo benieuwd? Ga dan snel door naar de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook