Wauw! Dit is de stiefzus van prins William en prins Harry

Het schijnt dat Laura vroeger niet goed overweg kon met één van haar stiefbroers...

De band tussen stiefzus en stiefbroers

Laura werkt al een langere tijd in de kunstwereld en is heel af en toe wel eens te zien bij een royal engagement. Toch vragen we ons af hoe de band is tussen haar en haar stiefbroers, er bestaan namelijk verschillende verhalen over. Zo zou ze nu goed met de twee broers overweg kunnen, maar had ze het vroeger flink aan de stok met haar stiefbroer William, volgens royaltykenner Katie Nicholl.

“William en Laura hadden enorme ruzies over wie schuldig was aan hun gebroken gezinnen. William gaf Camilla de schuld van alles dat ze zijn moeder had aangedaan, wat Laura woedend maakte. Laura moest daar niets van weten. Ze stelde zich hard op en vuurde terug naar William dat ‘zijn vader haar leven had vernield’, schrijft Nicholl in het boek Harry and William. “Het maakte haar niets uit dat het de prins van Wales was, ze gaf hem de schuld van de scheiding van haar ouders en was niet bang om dat William duidelijk te maken.” Niets nieuws dus, die familieruzies?

Laura Lopes

Oké, Laura was dus ietwat rebels tegenover haar stiefbroer, maar nu zijn we toch wel echt benieuwd hoe de stiefzus van prins William en Harry eruitziet. Wij laten daarom een aantal schaarse foto’s van de dochter van koningin Camilla zien.

Allereerst een foto van het pasgetrouwde koppel in 2006. Het echtpaar trouwde tijdens een kerkelijke ceremonie in Wiltshire, waar stiefbroers William en Harry en Kate Middleton ook te gast waren. Ze vierden hun receptie in het nabijgelegen huis van koningin Camilla. Laura zag er in ieder geval prachtig uit.

Laura Lopes trouwen
Bruiloft van Laura Lopes en haar man Harry Lopes in 2006. Beeld: Brunopress
Laura Lopes trouwen
Laura Lopes op haar bruiloft in 2006. Beeld: Brunopress

Garter Day

stiefzus
Laura Lopes tijdens de Garter Days in 2022. Beeld: Brunopress

Een paar maanden geleden werd de dochter van koningin Camilla gespot tijdens Garter Day. Deze dag was erg speciaal voor Camilla, omdat dit de eerste keer was dat zij deelnam aan de kleurrijke optocht van de Kousenbandridders en -dames, nadat zij tot Royal Lady of the Order of the Garter was genoemd.

De koningin werd natuurlijk gesteund door de familie van haar man, koning Charles, maar ook waren de kinderen van koningin Camilla van de partij om hun moeder vanaf de zijlijn aan te moedigen. Lief!

Bron: Hello Magazine, Beau Monde Archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws