Wat gebeurt er nu met de podcast van Meghan Markle?

Slecht nieuws voor de hertogin.

Lees ook

De podcast van Meghan Markle, genaamd Archetypes, had in augustus een vliegende start. Maar na babbelen met Serena Williams, Mariah Carey en Mindy Kaling, werd er een pauze ingelast. 

Queen Elizabeth

Dat de royals het na het overlijden van Queen Elizabeth het een stuk drukker hebben, dat moge duidelijk zijn. Ook Harry en Meghan hadden hun zonnige Californische paradijs omgeruild voor good ol’ England, en doken bij verschillende momenten op – zoals bij dit bijzondere eerbetoon aan Liz.

Archetypes

Hoewel Meghan haar prins vast graag steun biedt, betekent dit ook slecht nieuws voor haar podcast. De hertogin heeft namelijk besloten om de show te pauzeren om respect te betuigen aan de overleden monarch. Spotify heeft dit ook bevestigd, en deelt mee dat ‘nieuwe afleveringen van Archetypes zullen worden onderbroken tijdens de officiële rouwperiode voor Hare majesteit Koningin Elizabeth II”.

Lang hoeven we dus waarschijnlijk niet te wachten op een nieuwe aflevering, want de rouwperiode eindigt maandag 26 september. Al klinken er ook berichten dat koning Charles probeert om zijn schoondochter helemaal met het audioproject te laten stoppen. Zou het?

Stereotypen

In Archetypes onderzoekt de Duchess met haar celeb-gasten ‘de etiketten die vrouwen proberen tegen te houden’. In gesprek met verschillende historici en experts proberen ze ‘de oorsprong van deze stereotypen bloot te leggen’. Een stukje empowerement met een royal flair. We zijn benieuwd wat voor afleveringen er nog meer volgen!

Bron: Vanity Flair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook