Zien: dit is de broer van Bridget Maasland

Het is duidelijk te zien dat de twee familie zijn!

Lees ook

Bridget Maasland is regelmatig op televisie te zien, onder meer als presentatrice van RTL Boulevard. Haar broer Bryan staat echter een stuk minder graag in de spotlights en houdt zich meer op de achtergrond. Toch delen de twee af en toe leuke broer en zus-kiekjes.

In de spotlights

Bridget Maasland staat al jarenlang in de spotlights. In haar jonge jaren was ze werkzaam als model, waarna ze de overstap maakte naar televisie. Haar eerste klus was in 1995, als vj bij TMF. Vijf jaar later, in 2000, maakte de blondine de overstap naar BNN. Daar presenteerde Bridget programma’s als De Nationale IQ-test en BNN at work. In 2007 stapte ze opnieuw over, dit keer naar RTL – waar ze vandaag de dag nog steeds werkzaam is. In datzelfde jaar werd ze presentatrice bij RTL Boulevard. Tussendoor heeft ze de zender nog even verlaten voor SBS6, maar al in 2016 was ze weer terug en sindsdien schuift ze weer regelmatig aan bij het showbizzprogramma. Verder presenteert Bridget programma’s als Hotter than my Daughter en De Zwakste Schakel.

Geen contact

Bryan Maasland is de broer van Bridget. Hij staat zelf weliswaar niet in de spotlights, toch zijn we erg nieuwsgierig naar hem. Hoewel de twee nu een goede band hebben, is dat zeker niet altijd zo geweest. Ze waren altijd erg close, maar hebben ook een aantal jaren helemaal geen contact gehad. “Mijn broer en zijn vriendin wilden even hun eigen weg volgen. Ik heb hem een keer opgezocht, nadat een vriend uit een vriendengroep van ons was overleden. Ik had hem toen een jaar of zes niet gezien”, vertelde Bridget eerder in Linda’s Zomerweek. “Ik dacht toen: wat nou als ik morgen onder een tram loop of als er iets met mij gebeurt? Dan wil ik toch dat hij weet dat ik er alles aan had gedaan: dat het niet mijn schuld was dat we elkaar niet meer zagen.”

Band hersteld

Inmiddels zijn we jaren verder en is de band tussen broer en zus weer helemaal hersteld. Ze zijn weer regelmatig samen, waardoor we ook af en toe getrakteerd worden op een foto van de twee. Benieuwd geworden hoe Bryan eruitziet? Ga dan snel verder naar de volgende pagina!

Laatste nieuws

Zie ook