Zien: dit is de broer van Bridget Maasland

Het is duidelijk te zien dat de twee familie zijn!

In het zonnetje

Helaas zijn er weinig actuele foto’s te vinden van broer en zus, maar als we even naar beneden scrollen op Bridget’s Instagram komen we een paar kiekjes met haar broer tegen. Zo zette ze hem eens in het zonnetje op zijn verjaardag “Gefeliciteerd lieve broer”, schreef de presentatrice bij een selfie met Bryan. Ook nam ze de tijd om hem even te laten weten dat hij geliefd is. “Ik hou van jou!”

We moeten toegeven: het is duidelijk te zien dat de twee familie zijn! Dezelfde lach en vrolijke gezichten spatten van het scherm af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Ondernemende ouders

Hun ouders, Frits en Els, hebben samen een cadeauwinkel in Amsterdam, genaamd Melting Pot. Daar zijn Bryan en Bridget ook bij betrokken. Twee jaar geleden, in de coronatijd, werkte de presentatrice samen met haar broer mee in de winkel. Om te vieren dat ze de duizendste bestelling in de webshop hadden ontvangen, deelde Bridget een kiekje met haar broer voor de winkel.

Daarnaast trakteert ze haar volgers ook op een foto uit de oude doos. “Beiden niks veranderd. Mijn broer Bryan en ik”, schrijft ze onder de foto. Op de meest recente foto van hen twee, zien we toch een heuse transformatie van twee schattige kindjes naar mooie volwassen mensen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Op het moment van deze foto had de blondine een turbulente tijd achter de rug. Afleiding kon ze toen maar al te goed vinden door het werk in de cadeauwinkel. “Normaal deden mijn ouders de inkoop en de winkel, maar zij zijn dik boven de zeventig en zitten echt in de risicogroep. Mijn broer en ik nemen dat tijdelijk over, samen met de webshop en het versturen van pakketten, wat eigenlijk heel prettig en overzichtelijk is”, legde Bridget uit. Een echt familiebedrijf dus!

Bron: Grazia, Beau Monde (archief), Instagram @bridgetmaasland, 100&NL | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws