De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Lees ook

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Deze week: beauty, booze, bloemen & bling!

Proost op de herfst

Een goede reden om te proosten? Die vind je dit weekend bij de pop-up-bar van Roku Gin, waar de overgang van zomer naar herfst wordt gevierd. In de Taiko Bar in het Amsterdamse Conservatorium Hotel kun je de smaken van herfstequinox proeven, uiteraard met bijbehorende in cocktails. Reserveer hier nog snel een plekje voor 24 september.

Baileys & Bella Italia

Thuis iets lekkers inschenken? De nieuwe limited edition van Baileys is er eentje die je wilt proeven. De beroemde Baileys Irish Cream likeur wordt gecombineerd met mascarpone, espresso en uiteraard een vleugje chocolade. Met deze Italiaanse variant op de Ierse drank komen we de koude herfstavonden wel door! Nu onder andere verkrijgbaar bij Gall & Gall.

Sieraden shoppen

De mooiste en meest unieke designerjuwelen vind je tegenwoordig bij byJacky, een prachtig high-end juwelenplatform van Jacky Swinkels. De gems in het echt bewonderen? Dat kan binnenkort: op 4 oktober opent byJacky een pop-up store in het hotel Pulitzer in Amsterdam. Hier krijg je de kans om de juwelen te bekijken, persoonlijk advies te vragen en uiteraard om iets moois voor jezelf uit te zoeken. “Dat laatstgenoemde is een belangrijk doel van mij. Het wordt tijd dat we onszelf vaker trakteren op juwelen”, aldus Jacky zelf.

Verwendagje met Valmont

Je huid flink verwennen dit weekend doe je met de nieuwe V-FIRM collectie van Valmont. De Zwitserse skincare expert komt met een serum, crème en oogcrème die je huid helpen strak te blijven, stevigheid te behouden en elasticiteit terug te krijgen. Het masker belooft een jonger ogend velletje in 28 dagen – wij maken dit weekend alvast een begin! lamaisonvalmont.com

Ambacht in Beeld

Ben jij een van de velen die de afgelopen jaren weer brood is gaan bakken, is gaan breien of gaan schilderen? Dan tippen we het Ambacht in Beeld Festival dat dit weekend plaatsvindt in de NDSM-loods in Amsterdam-Noord. Van diamant slijpen tot Mexicaans weven en van Japans lakwerk tot graffiti: in de grote loods delen meer dan 90 deelnemende (internationale) ambachtslieden hun kennis en vaardigheden met het publiek. Zelf aan de slag gaan kan natuurlijk ook! ambachtinbeeldfestival.nl

Herfstboeket

Ook bij bloomon weten ze dat de herfst is begonnen. Met warme, weelderige boeketten in prachtige herfsttinten breng jij de knusse sfeer van het seizoen zo in huis.

Thuis gestyled

Stijlvol het nieuwe seizoen in, met een beetje hulp van een personal shopper? Dat kan met Maison365 gewoon vanuit huis. Je begint met een online stijlquiz, bespreekt vervolgens je persoonlijke wensen met een styliste en krijgt vervolgens een Maison365 box thuisgestuurd met daarin items die op je lijf geschreven staan. Past of bevalt de kleding toch niet? Dan stuur je die kledingstukken gewoon gratis terug. Sinds kort is ook de Green Focused Box met duurzamere merken verkrijgbaar!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook