Stop right now: krijgen we dan toch een reünie van de Spice Girls?

Mel C. bevestigt dat er gepraat wordt over nieuwe shows van de girlband.

Sporty Spice vertelt what she wants, what she really really wants: een reünie van de Spice Girls! Al jarenlang gaan er geruchten over nieuwe shows, maar nu kan Mel C. bevestigen dat er achter de schermen echt over gepraat wordt.

Gesprekken

“Ik zou willen dat ik kon zeggen dat er shows aankomen, maar helaas kan ik dat niet”, liet Mel C. weten. “We willen de shows echt doen, maar ze staan gewoon nog niet gepland.” Gelukkig laat de zangeres wel steeds weten dat er gesprekken plaatsvinden om de reünie voor elkaar te krijgen.

Dromen

“En om het voor iedereen te laten werken. Ja, dat is mijn grootste wens op dit moment”, vervolgt ze. Toch is dit niet de enige droom van de (ex-)Spice Girl. Zo liet ze eerder al weten aan de BBC dat het een grote droom zou zijn om met de Spice Girls op te treden op het festival Glastonbury in 2023.

Niet daten

Eerder deze week kwam Mel C. al vaker in het nieuws na haar bezoek aan de Australische talkshow The Project. Tijdens haar bezoek vertelde ze over haar tijd in de girlband, en hoe het management destijds met haar omging. Zo mocht de Spice Girl, in tegenstelling tot haar andere collega’s, niet daten omdat ze vonden dat ‘Sporty Spice‘ niet sterk genoeg was voor een relatie.

“Ik dacht altijd: het is kennelijk de ene regel voor mij en een andere voor de anderen. Ik was erg kwetsbaar in die tijd, dus als iemand zegt tegen jou dat een relatie niet goed voor jou is, dan geloof je dat. De anderen mochten wel daten, want zij stonden wel stevig in hun schoenen. Ik begon toen wel aan mezelf te twijfelen”, aldus Mel C.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws