Dit is de vriendin van RTL Boulevards Rob Goossens

Lees ook

Rob Goossens kennen we van zijn vaste plek achter de desk bij RTL Boulevard, of door zijn fanatieke deelname aan De Slimste Mens. Zijn vriendin staat liever niet de spotlights, maar komt soms wel op zijn social media voorbij! 

Rob Goossens

De interesse van Rob lag niet altijd bij het bespreken van zaken in de media. Zijn focus lag eerst vooral bij de Nederlandse politiek. Toch had hij de mediajournalistiek al snel gevonden. Zo was hij van januari 2019 tot juni 2019 te zien in 6 Inside, en sinds november 2019 is hij te vinden aan de desk bij RTL Boulevard. Hoewel hij hier regelmatig is te zien, werd Rob nog bekender door zijn deelname aan De Slimste Mens.

Hier schopte hij het zelfs tot de finale, iets wat zijn grootste ‘angst’ was. Hij nam het namelijk op tegen twee steengoede cabaretiers en verloor. Iets waar hij nog steeds nachtmerries van krijgt. Zo schreef hij in zijn column voor Veronica Superguide hoe die bewuste uitzending hem blijft achtervolgen. “Gesandwicht door Erik van Muiswinkel en Jasper van Kuijk moest ik het toneel helaas vroegtijdig verlaten. De oplettende kijker kon meteen aan mijn gezicht zien hoe zuur dat voor me was. Maar de weken na de opnames bleef die finale-aflevering door mijn hoofd spoken.”

Gelukkig had hij veel steun aan zijn vriendin Veranika, met wie hij al jaren samen is. Benieuwd hoe Robs partner eruitziet? Kijk mee op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook