Zien: dit is de 39 jaar jongere partner van Patricia Paay

"Zonder hem was ik misschien te veel in het verleden blijven hangen."

Vooroordelen

Robbert is dan misschien een stuk minder in beeld dan Patricia Paay, maar van een beetje glamour is hij ook niet vies. Dat zagen we bijvoorbeeld bij een feestje van de familie Meiland een aantal jaar geleden.

Zó ziet het stel er dus uit!

Beeld: BrunoPress

Vooroordelen

Voor iemand over wie het vooroordeel bestaat dat ze voortdurend jonge vriendjes heeft, heeft Patricia een behoorlijk stabiele basis gecreëerd. “Daarom heet het ook een vooroordeel. Niet op feiten gebaseerd”, stelt de presentatrice hierover.

“Iedereen heeft z’n eigen gedachten en als je me niet goed kent, denk je misschien de verkeerde richting op. Niet iedereen vindt mij leuk, dat is nu eenmaal zo. Ik loop reeds 54 jaar mee op televisie en heb het allemaal al eens gehoord. Ik maak me daarom niet zo druk en vecht er ook niet tegen. Het is wat het is.”

“Via Instagram sta ik wat directer in contact met mensen, die over het algemeen heel lief en leuk reageren. En kom ik mensen op straat tegen, dan is het altijd: ‘Hé Patries, wat leuk. Kom je er effe bij zitten?’ Dat enthousiasme maakt me heel dankbaar. Die paar negatievelingen onder een foto verwijderen we gewoon weer. Eén muisklik en klaar.”

Bron: Nieuwe Revu | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws