Peek & Cloppenburg heeft vijfde winkel in Almere geopend

Veel shopplezier!

Lees ook

Almere is sinds vandaag een fashionwalhalla rijker. Zo opent Peek & Cloppenburg vandaag hun Flagship Store in het centrum van de stad.


Feestelijke opening

Met een winkeloppervlakte van 4900 vierkante meter, op een locatie in hartje Almere, én een prachtig merkenportfolio is de Flagship Store van Peek & Cloppenburg met recht een fashionwalhalla te noemen. Vandaag opent de vijfde winkel van de winkelketen haar deuren aan de Citadel in Almere en dat wordt feestelijk gevierd.

Meer dan 100 merken

In de nieuwe winkel zijn meer dan 100 merken te vinden. Denk aan sportartikelen van merken als Nike, Champion, Lacoste, Ellesse en Adidas. Ook vind je er shops van Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren en Marc Cain. En jawel, ook premium labels bevinden zich in de Flagship Store. Zo kun je er ook merken als Versace Jeans, Joop!, Tommy Jeans, Christian Berg en Joseph Janard vinden.

In de Peek & Cloppenburg-Flagship Store vind je op de begane verdieping herenmode, en op de eerste verdieping damesmode.

Bezoek

De spiksplinternieuwe winkel van Peek & Cloppenburg is vanaf vandaag, 29 september, geopend. Wie vandaag al een bezoekje brengt aan de store kan rekenen op veel festiviteit. Kun je helaas niet bij de opening zijn? No worries! Via het Instagram-account van Peek & Cloppenburg kun je alsnog genieten van de winkelopening.

Maarre, wat kun je precies verwachten van de feestelijke opening? Je kunt er onder meer genieten van heerlijke virgin cocktails, een liveoptreden én diverse verrassingen – waaronder het custumizen van je kleding.

De feestelijke opening van Peek & Cloppenburg vindt plaats op donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober. Je vindt de Flagship Store aan Citadel 16 in Almere. Veel shopplezier!

Bron en Beeld: Peek & Cloppenburg 


Laatste nieuws

Zie ook