[Gesloten] Fabulous Friday: maak 2x kans op een skincarepakket van NOVEXPERT t.w.v. €144,85

We mogen twee goed gevulde pakketten van het Franse huidverzorgingsmerk weggeven!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je 2 x kans op een goed gevuld skincarepakket van NOVEXPERT t.w.v. €144,85.

Franse skincare

Hoogwaardige Franse skincare, daar zeggen wij natuurlijk volmondig ‘oui’ tegen. De huidverzorgingsproducten van NOVEXPERT zijn natuurlijk, clean, vegan en, ook niet onbelangrijk, ontzettend effectief. Omdat de skincare van NOVEXPERT geen stoffen als parabenen, microplastics of siliconen bevat, zijn de producten ook heel geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Zelf proberen?

Nieuwsgierig naar dit merk? Beau Monde geeft twee pakketten weg met daarin de volgende producten van NOVEXPERT:

Novexpert Booster serum met Hyaluronic acid t.w.v. €55

Deze booster met maar liefst 3,2% puur hyaluronzuur in vier verschillende moleculaire gewichten is het hoogst gedoseerde hyaluronzuurserum ter wereld. Een topproduct dat de huid voller maakt, fijne lijntjes opvult en de lichaamseigen aanmaak van zowel hyaluronzuur als collageen stimuleert. Twee druppels per dag volstaan om de huid te verjongen en verstevigen. 100% natuurlijk, vegan en Cosmos/Ecocert gecertificeerd.

Novexpert Repulp Cream t.w.v. €46,95

Deze luchtige dag/nachtverzorging boordevol hyaluronzuur maakt de huid voller, verstevigt, vult fijne lijntjes op en frist een vermoeid uiterlijk op. 100% natuurlijk, vegan en Cosmos/Ecocert gecertificeerd.

Novexpert Micellar Water met Hyaluronic acid t.w.v. €22,95

Dit micellair water reinigt, verzorgt en hydrateert de huid, zonder te prikken. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid. 100% natuurlijk, vegan en Cosmos/Ecocert gecertificeerd.

Novexpert Lip up t.w.v. €19,95

Deze vegan lipbalm met hyaluronzuur, shea butter en menthol zorgt voor een 3D-volume-effect van de lippen, die in klinische tests is bewezen. LIP’UP geeft niet alleen een natuurlijke roze glans aan de lippen, maar biedt ook de verzorging en hydratatie van een balm. De toegevoegde vitamine E helpt vrije radicalen te bestrijden, zodat lippen hun jeugdigheid beter behouden. Groene algen extract stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur.

Zo maak je kans!

Sta jij binnenkort met deze producten voor de badkamerspiegel? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit prachtige pakket, is onderstaand formulier invullen.

Deze winactie loopt tot en met 14 oktober 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met NOVEXPERT zullen delen als je wint.

Laatste nieuws