Déze knappe musicalster is de dochter van Wolter Kroes

Maak alvast kennis met Pamela, de rijzende ster in musicalland!

Lees ook

Niet de kroeg in, maar wel het podium op. Reken er maar op dat we nog veel gaan horen van Pamela, de pas afgestudeerde dochter van zanger Wolter Kroes. Want net als haar beroemde pa blijkt ze over een gouden keeltje te beschikken. Wie is deze rijzende musicalster?

Wolter Kroes & co

Bij Wolter Kroes kan het aardig druk worden thuis op de bank. Naast de zanger zelf en zijn vrouw Tessa bestaat zijn gezin uit vijf kinderen. Twee uit Wolters eerdere relatie – Pamela en Wolter Jr. – twee uit Tessa’s eerdere relatie – Summer en Sue – en hun gezamenlijke zoontje Tom. “Tom heeft ons leven rijker gemaakt. Ik geloof dat je huwelijk een stuk meer betekenis krijgt als je samen kinderen krijgt. Een kind brengt je nog meer tot elkaar”, vertelde Wolter daar jaren geleden over. Toch besloot Wolter zich na de geboorte van zijn jongste kind te laten helpen. “Kroes Control”, grapte hij daar zelf over. “Want vijf is echt genoeg.”

Muzikale dochter

Zijn liefde voor muziek heeft Wolter in ieder geval doorgegeven op de volgende generatie. Met name dochter Pamela timmert keihard aan de weg, en ze kan zeker zeggen dat ze haar succes niet te danken heeft aan haar beroemde achternaam. Pamela deed namelijk in 2013 mee aan The Voice Kids, zonder haar famous achternaam te gebruiken en – heel sneaky – zonder dat haar familie het wist. Daarnaast heeft ze in de musicals Ciske de Rat en Pinokkio gespeeld. Niet gek dus dat ze na haar middelbareschooltijd koos voor de opleiding Muziektheater. En ook nu heeft Pamela weer een prachtige rol te pakken.

Les Misérables

Pamela Kroes maakte afgelopen zomer bekend dat ze gecast is als eerste cover voor de rol van Cosette in de musical Les Misérables. Een droom die uitkomt voor Wolters dochter.

“Ik kan niet omschrijven hoe bijzonder ik het vind dat ik net na mijn afstuderen gelijk mag beginnen in mijn droomproductie. Ik ben altijd verliefd geweest op deze show en het is altijd mijn grootste droom geweest om hier zelf in te mogen spelen en dat dat nu écht gaat gebeuren is echt nog steeds onwerkelijk…”, liet Pamela daarover horen op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PAMELA KROES (@pamelakroes)

Ook liet Pamela deze zomer horen dat ze haar muziektheaterdiploma nu echt in the pocket heeft:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PAMELA KROES (@pamelakroes)

Op Instagram heeft Pamela Kroes al duizenden volgers verzameld en ook haar YouTube-kanaal weten veel mensen te vinden. Daar deelde ze lange tijd filmpjes over haar leven, van haar favoriete sportoutfitjes tot haar lievelingsmaaltijden. De laatste tijd is het wat rustiger op Pamela’s kanaal, wellicht omdat het musicalpodium nu al haar aandacht vraagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PAMELA KROES (@pamelakroes)

Niet de kroeg in

Van zingen haar beroep maken, dat ziet Pamela dus wel zitten. Maar helemaal in de voetsporen van haar vader treden, is nu ook weer niet de bedoeling. “Optreden in kroegen, ik moet er niet aan denken”, vertelde de beauty daarover aan het Noordhollands Dagblad. Al denkt Pamela wel dat ze haar liefde voor muziek met de paplepel ingegoten heeft gekregen. “Mijn stem heb ik van mijn vader, maar de liefde voor muziektheater komt bij mijn moeder vandaan.”

Bron: Noordhollands Dagblad, Instagram, Beau Monde Archief, AD, Weekend | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook