Voor de echte glamourhond: laat vandaag gratis een Lucardi hanger graveren!

Een beetje glamourpoes zet haar huisdier op Dierendag natuurlijk in het zonnetje met een fonkelend juweel.

Een beetje glamourpoes zet haar huisdier op Dierendag natuurlijk in het zonnetje met een fonkelend juweel. Juwelier Lucardi heeft speciaal voor onze trouwe viervoeters een sieradencollectie voor honden geïntroduceerd. Op 4 oktober kun je deze chique halsbandhangers ook nog eens gratis laten graveren! #hebberig.

Op chic

Een hanger voor je hond? Ja echt, net als dat Lucardi prachtige sieraden voor mensen maakt, hebben ze nu ook een aantal juwelen gemaakt voor je geliefde viervoeter. De sieraden zijn chic en subtiel. De collectie bestaat uit zes verschillende zilver- en goudkleurige hangers die verkrijgbaar zijn in combinatie met een PU leren halsband.

Graveren

Tijd voor een nieuwe halsband voor je hond? Overweeg dan zeker eens om je beste maatje vandaag op Dierendag zoiets cadeau te doen. Wees er snel bij, want vandaag, op 4 oktober, kunnen baasjes de hanger voor hun viervoeter gratis laten graveren. Een gepersonaliseerd sieraad, daar maak je elke glamourhond toch blij mee?

De huisdierencollectie bestaat uit hangers die bevestigd kunnen worden aan een brede, zwarte PU leren halsband. Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel, waardoor ze mooi blijven als je hond gaat zwemmen of ravotten in de modder. Wel zo handig.

Stylish

De huisdierencollectie is vanaf 3 oktober verkrijgbaar op de webshop van Lucardi. De halsband inclusief de hanger is verkrijgbaar voor €19,99, het graveren van de hangers kost €9,99 per stuk – behalve op 4 oktober, dan is het dus gratis. Dat wordt voortaan je hond uitlaten in stijl!

Beeld: Lucardi

Laatste nieuws