Alweer een royal verloving in Jordanië!

De verlovingsringen zijn niet aan te slepen bij de royals van Jordanië. Dit worden de volgende bruid en bruidegom!

We verwachten volgend jaar twee grote royal weddings in Jordanië: die van kroonprins Hussein en Rawja en die van prinses Iman en haar Jameel. Maar de familie blijkt nog meer te vieren te hebben, want prinses Sumaya (hierboven naast prinses Beatrix) komt met leuk nieuws.

Opnieuw een verloving

Prinses Sumaya, de nicht van koning Abdullah, heeft namelijk laten horen dat ook haar zoon Tariq Judeh binnenkort in het huwelijksbootje stapt met Zane Abu Hantash. Foto’s van het knappe koppel vind je hier

Tariq is de kleinzoon van prins Hassan en prinses Sarvath. Hij staat te ver van de troon om er een grootse royal wedding van te maken, maar hé, intieme bruiloften in kleine kring zijn nog altijd helemaal hip.

Oranjes op de gastenlijst

Of zou er toch een plekje zijn voor een van de Oranjes op de gastenlijst? De banden tussen de royals uit Nederland en uit Jordanië zijn warm, en het was prinses Sumaya die in 2013 afreisde naar ons kikkerlandje om daar de opening van een museumtentoonstelling bij te wonen. Wie weet!

Prinses Sumaya

De aanstaande bruidegom, Tariq, is de oudste zoon van prinses Sumaya. Hij heeft een tweelingbroer, Zein, een jonger broertje, Ali, en een zusje, Sukayna.

Bron: Couture and Royals | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws