Leontine over nieuwe liefde: ‘Zit vol vlinders’

Ze vertelt ook hoe ze haar nieuwe vriend heeft leren kennen.

De geruchten klonken al langer, maar gisteren bevestigde multimiljonair John Huiberts dat hij inderdaad een aantal leuke dates met Leontine Ruiters heeft gehad. Leontine doet nu ook zelf een boekje open over haar nieuwe vlam, en vertelt hoe ze aan elkaar gekoppeld zijn. 

Gekoppeld

Leontine en John hebben elkaar leren kennen via een gemeenschappelijke vriendin, genaamd Merel. Gisteren vierde Merel haar verjaardag, en dat was de uitgelezen kans voor de vriendinnen om wereldkundig te maken hoe de tortelduifjes aan elkaar zijn gekoppeld. “We gaan het vertellen”, zegt Leontine vanuit een restaurant, op de Instagram Stories van Merel.

“Wij zaten hier buiten, weet je nog? En toen waren er mannen bezig, met enorme herrie, aan de weg. Toen hebben wij het over een date gehad voor mij. Want zij heeft mij gekoppeld”, vertelt Leontine stralend.

Vol vlinders

Inmiddels is het dikke mik tussen Leontine en John, maar ook Merel heeft de liefde gevonden. “Nu zitten we hier weer en zitten we vol vlinders!” roept ze enthousiast. Leontine vindt zichzelf en haar vriendin dan ook echte vlinder. “Dat zijn wij, wij zijn vlinders.” Merel bevestigt dat. “Ja, wij zijn ook twee vlinders. Hoe leuk is dat?”

Elkaar aan het ontdekken

Yvonne Coldewijer deelde als eerste het nieuws dat Leontine weer aan het daten zou zijn, maar gisteren is het ook bevestigd door de man in kwestie: John Huiberts, een ondernemer en multimiljonair met een plekje in de Quote 500. “Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk”, vertelde Huiberts aan RTL Boulevard. Ook het management van Leontine ontkent de geruchten niet. Volgens het AD laten zij weten dat Leontine en John het inderdaad gezellig met elkaar hebben, maar dat ‘de relatie nog pril is.’ Wij wensen de twee in elk geval veel geluk samen!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @merelvoncarlsburg | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws