Prinses Charlene deelt fabulous foto vanuit Parijs

Charlene als een echte diva!

Lees ook

Prinses Charlene vermaakt zich uitstekend tijdens Paris Fashion Week. Eerst front row bij Akris, vervolgens een VIP-plek bij Louis Vuitton…en ondertussen laat de prinses van Monaco zich als een ware luxury lifestyle influencer door de Franse hoofdstad rijden.

Glamorous Grimaldi’s

Laat de royal glamour maar aan de Grimaldi’s over! Prinses Charlene geniet deze week van een bezoekje aan Parijs en komt daar tiptop verzorgd voor de dag. Een giga zonnebril, oren vol diamanten, een helderwitte blouse, een subtiele lip, geen hoogblonde lok die niet op z’n plek zit… Charlene beleeft haar divamoment!

Terug in Parijs

“Fijn om weer terug te zijn in Parijs”, schrijft prinses Charlene bij haar Instagram-foto. Dinsdagmiddag zat de first lady van Monaco vooraan bij de spring/summer 2023 show van Louis Vuitton, naast CEO Bernard Arnault. Vandaar dat ze in bovenstaand kiekje volledig gehuld is in Louis Vuitton, van sieraden tot zonnebril #fashiongoals.

Met haar stoeltje naast de CEO heeft Charlene een nog prominente plek dan die andere VIP-gast: Janet Jackson (links).

Charlene
Beeld: BrunoPress

En welke prinses hebben we daar?

Charlene was niet de enige royal in het publiek, want ook de Griekse prinses Maria Olympia keek mee. Modepopje Olympia is ambassadeur voor Louis Vuitton en leende alvast een outfitje uit de nieuwe collectie voor deze show. Het heeft soms zo z’n voordelen, een leuke titel…

Bron: UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook