Wow! Dit is de ex van prinses Kate waar prins William het meest jaloers op was

Toen bleek dat Henry mogelijk iets had met Kate, destijds de ex van prins William, begonnen de twee jongens elkaar als 'rivalen' te zien.

Happy ending

Hoewel Kate en Henry vaak met elkaar werden gezien in het Londense nachtleven, bloeide er tussen de twee geen serieuze relatie op. Toen de ietwat jaloerse William hier weet van kreeg, besloot hij zijn royal liefdessprookje toch een happy ending te geven, en zette studieliefje Kate toch niet uit zijn hoofd. In 2011 kwam er dan ook eindelijk het koninklijk huwelijk van de tortelduifjes. Maar niet alleen Kate stapte in het huwelijksbootje, ook Henry stapte een paar maanden na de troonopvolgers in het huwelijksbootje met zijn grote liefde.

Natuur

Hoewel er niet veel foto’s online staan van de ex-vriend van prinses Kate, weten we dat Sir Henry zich het liefst bevindt in de natuur met zijn gezin. Zo woont hij samen met vrouw Natasha en hun vier kinderen op een groots landschap genaamd ‘Thorp Perrow‘, in Yorkshire

 

Niet eens zo heel verschillend dan het gezinsleven van zijn voormalige rivaal. Toch steekt Henry graag zijn handen uit z’n mouwen en is samen met zijn team erg bezig met het verbeteren en helpen van de natuur. En als we kijken op de website van Thorp Perrow, willen ze dat met alle liefde uitdragen naar hun eigen landgoed. “Thorp Perrow is het thuis van Engelands mooiste bomencollecties, waaronder vijf Nationale Plantencollecties en een toonaangevend centrum voor het behoud van roofvogels.”

Bron: Marie Claire UK, Instagram (@throp.perrow.arboretum) | Beeld: Brunopress, (@throp.perrow.arboretum)

Laatste nieuws