Prinses Charlotte lijkt sprekend op jonge Queen Mother in opgedoken foto

Sterke genen!

Wel vaker wordt gezegd dat prinses Charlotte haar looks van haar vader, prins William, of haar overgrootmoeder, Queen Elizabeth, heeft. Een nieuw (of nou ja, honderd jaar oud) kiekje bevestigt dat Charlottes genen inderdaad van die kant van de familie komen. 

Glamis Castle

Mocht je ooit in Schotland zijn: Glamis Castle, het kasteel waar The Queen Mother (de moeder van de Queen) en prinses Margaret (het zusje van de Queen) werden geboren, is daar te bezoeken. Om meer toeristen te trekken, Instagramt het mediateam van het kasteel erop los. Dat ze nog altijd een nauwe band met de royal family hebben, laten ze bijvoorbeeld zien door een paar leuke archieffoto’s te delen.

Queen Mother

Zo kwam @glamiscastlescotland deze week met een onbekende foto van een jonge Queen Mother op de proppen. “Toen onze archivaris door deze foto’s van een jonge Lady Elizabeth ging, waren we het er allemaal mee eens dat ze een duidelijke gelijkenis vertoont met haar achter-achterkleindochter prinses Charlotte. Zie jij het ook?” Kijk vooral naar de laatste wee foto’s!

De foto van The Queen Mother – die als jong meisje trouwens bekend stond als Lady Elizabeth Bowes-Lyon – komt uit 1907. Dat is ruim honderd jaar voor de geboorte van prinses Charlotte, dus als er inderdaad sprake is van een gelijkenis hebben we het over héél sterke genen.

In de reacties laten royalty fans weten dat ze inderdaad duidelijke overeenkomsten zien tussen de moeder van de Queen en de dochter van Kate en William, maar dat Charlotte toch echt meer op haar overgrootmoeder lijkt. En wij zien heus ook wel wat Middleton in de mix!

Bron: Glamis Castle, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws