Prinses Madeleine verwelkomt nieuw gezinslid

Hoe schattig!

Lees ook

Gezinsuitbreiding voor prinses Madeleine van Zweden! Op Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar nieuwste gezinslid. Wij smelten weg…

Ontmoet Oreo

De prinses heeft een nieuw hondje verwelkomd! Op Instagram deelt ze een drietal foto’s van de pup. “Maak kennis met Oreo!” schrijft Madeleine bij de kiekjes. “Hij is een 3-jarige Havanezer, die we onlangs hebben geadopteerd uit een geweldig asiel in Miami. Daarvoor werd Oreo niet goed behandeld en werd hij het grootste deel van de dag en nacht buiten vastgebonden en aan de elementen overgelaten”, vertelt de prinses.

“Maar nu kan hij ons aan het lachen maken en ons laten zien wat een tedere en liefdevolle ziel hij heeft (en, ja, Teddy en hij zijn echte maatjes, ze kunnen niet stoppen met spelen) ️🐶.” We weten zeker dat Oreo bij Madeleine thuis een royal hondenbestaan zal leven!

Tweede hondje

Op de foto’s zien we Oreo zwoel in de camera kijken, vrolijk zijn tong uitsteken en gezellig naast grote broer Teddy zitten. Teddy is het andere hondje van de Zweedse royals. De prinses, die al enige tijd met haar familie in Florida woont, verraste haar volgers in maart dit jaar met een foto van de nieuwste aanwinst. Of nieuw, hond Teddy woont al twee jaar bij de familie. In het Instagram-bericht schrijft ze dan ook: “Ik heb jullie niet allemaal goed voorgesteld aan ons nieuwste familielid, Teddy! Teddy is een echte teddybeer die ons allemaal veel knuffels en liefde geeft.”

Royalty op Instagram

Wie prinses Madeleine nog niet volgt op Instagram, moet dat zeker doen. De prinses post namelijk regelmatig op haar Instagram-account en geeft ze een kijkje in haar royal leven. Maar ook het moederschap komt voorbij, en zien we veel kiekjes van haar kinderen – van Halloween tot verjaardagen.

Madeleine verblijft niet in de Zweedse paleizen. Samen met haar man, Chris O’Neill en hun drie kinderen, prinsessen Leonore en Adrienne en prins Nicolas, woont ze in Miami, Florida. Toch pakt ze regelmatig het vliegtuig naar haar geboorteland om haar familie te zien of om bij andere belangrijke evenementen aanwezig te zijn

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook