Wedding bells! André van Duin en vriend hebben trouwplannen

Er zijn zelfs al plannen voor een bruiloft!

Lees ook

Het is dikke mik tussen André van Duin en zijn vriend Fernando Reyes! De presentator, acteur en komiek is sinds begin dit jaar samen met zijn nieuwe liefde en wil nu in het huwelijksbootje stappen. In gesprek met RTL Boulevard bevestigt het management van Van Duin dat er zelfs al plannen zijn voor een bruiloft. 

In het huwelijksbootje

Van Duin en Reyes zijn sinds begin dit jaar samen en maken elkaar erg gelukkig. Zo gelukkig zelfs, dat ze elkaar kortgeleden hebben laten weten dat ze wel in het huwelijksbootje willen stappen. Aan Story heeft Van Duin verteld dat hij dat niet alleen vanwege de romantiek zou willen, maar ook omdat alles dan in één keer goed geregeld is. “We zijn heel gelukkig samen, dat mag je dan best vastleggen. Stel dat mij wat gebeurt, dan wil ik dat Fernando goed verzorgd achterblijft.”

Ook het management van Van Duin heeft gereageerd. Aan RTL Boulevard hebben zij medegedeeld dat er nog geen aanzoek is gedaan of datum is geprikt. “Maar er zijn wel plannen. Deze zijn echter nog niet concreet.” Aha!

André van Duin
André van Duin en Fernando Reyes bij de première van The Prom. (Beeld: Brunopress)

Veertig jaar

Van Duin en Reyes kennen elkaar al behoorlijk lang: veertig jaar. Van Duin kwam vroeger vaak bij Reyes over de vloer met zijn partner Martin Elferink. Het contact is in de loop der jaren echter verwaterd. Toen Elferink aan het begin van 2020 overleed, liet Reyes weer van zich horen. Ze gingen samen een kopje koffie drinken en er bloeide iets op tussen hen. Sinds de afgelopen jaarwisseling hebben ze officieel een relatie. Wij wensen hen veel geluk samen – en kijken stiekem al uit naar de bruiloft!

Bron: Tips en Weetjes, NU.nl | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook