De twijfel slaat toe bij Harry & Meghan

Wordt er flink geknipt in de Netflix-docu?

Lees ook

We wachten met smart op de eerste Netflix-docu van prins Harry en hertogin Meghan. En de streamingsdienst zelf ook, want de geplande docu van de Sussexjes is nog altijd niet af. Het lijkt erop dat Harry en Meghan na het overlijden van de Queen twijfels hebben over hun beelden en nog flink in het materiaal willen knippen.

De Sussex-docu

We hebben geen titel van de documentaire, geen verschijningsdatum en zelfs de precieze inhoud is nog volledig onbekend. Prins Harry en Meghan, de hertogin van Sussex, zouden de afgelopen jaren beeldmateriaal hebben opgenomen voor een Netflix-docu. Waarschijnlijk gaat die over hun liefdadigheidswerk en het leventje dat ze na hun vertrek van The Firm in de VS hebben opgebouwd. Of komen er ook nog een aantal schokkende onthullingen aan bod? De Sussexjes willen volgens een Netflix-bron in ieder geval graag nog knippen in het beeldmateriaal.

Toch twijfels

“Harry en Meghan hebben twijfels over hun eigen verhaal, over hun eigen project”, vertelt een bron van Netflix een PageSix. “Ze hebben dringend verzocht het materiaal dat zij zelf hebben aangeleverd nog eens na te lopen. Sommige mensen bij Netflix geloven dat, als ze daarvoor toestemming krijgen, het project voor onbepaalde tijd in de ijskast zetten.” Na het overlijden van de Queen zouden Harry en Meghan kritischer zijn gaan kijken naar uitspraken die ze over de royal family hebben gedaan. Tijd om te knippen en te editen is er nog even, want de docu staat voor 2023 op de planning.

Jaartje later

Ook de memoires van prins Harry, die oorspronkelijk dit najaar zouden verschijnen, zijn een jaartje doorgeschoven. Een keuze van Harry om a) het kersverse koningschap van zijn vader niet te overschaduwen en b) nog ruim de tijd te hebben om tekst te schrappen en toe te voegen. Wat dat precies betekent voor de inhoud van het boek, weten we niet. Nog meer lof voor zijn wijlen oma, Queen Elizabeth? Een goed woordje over koning Charles, die nog een besluit moet maken over de titels van zijn kleinkinderen, Archie en Lili? Of grijpt Harry nu juist de kans om zich helemáál los te weken van de rest van de Windsors? We kijken er reikhalzend naar uit, die docu en dat boek. Nog even geduld a.u.b.

Bron: Marie Claire UK, Grazia Magazine US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook