Adele’s personal trainer deelt tips voor een fit & healthy life

De personal trainer van de superster onthult zijn fitnessgeheimen.

De transformatie van superster Adele was lange tijd the talk of town. De zangeres is fitter dan ooit en heeft dat mede te denken aan een leger personal trainers, zoals dat gaat in Hollywood. Een van de PT’s, Pete Geracimo, deelt nu zijn tips voor een gezonder leven. Zodat ook wij healthy à la Hollywood kunnen worden. Maar ehm, je mag er wel wat uurtjes voor uittrekken.

Hello, I’m fit!

Vorig jaar deelde Adele voor het eerst in lange tijd nieuwe foto’s van zichzelf. Meteen viel het op hoeveel de zangeres was afgevallen. Dat Adele wat kilo’s wilde verliezen, was niet omdat ze wilde voldoen aan het ‘ideaalbeeld’. “Ik doe het om gezond en gelukkig te zijn. Ik heb nooit problemen gehad met hoe ik eruitzie,” vertelde ze in een interview. Integendeel, ze is helemaal happy met haar lichaam. “Dat is altijd zo geweest. Ik heb bij anderen gezien hoeveel ze met hun uiterlijk bezig kunnen zijn, mensen willen slanker zijn of grotere borsten hebben en dat houdt ze soms volledig in de greep. Dat wil ik niet in mijn leven.”

Fittips van de sterren

Toch ontwikkelde Adele een grote voorliefde voor sport, voornamelijk omdat het haar hielp om haar scheiding te verwerken. Pete Geracimo, een van de personal trainers van de superster, deelt met Daily Mail zijn tips.

1. Tijd vrijmaken om voor je lichaam te zorgen

Volgens Pete is het erg belangrijk om tijd vrij te maken om voor je lichaam te zorgen. “We hebben het allemaal druk, maar je lichaam is de motor die alles draaiende houdt. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen werk, vrienden, familie maar ook sporten. Je hoeft echt niet altijd uren te staan zwoegen in de sportschool, want een kortere workout is ook een workout.” En zo is dat.

2. Belangrijkste type training

“Naar mijn mening is trainen met je eigen lichaamsgewicht het belangrijkste. Denk hierbij aan squats, lunges, push-ups, dips, chin-ups, pull-ups en planken. Je hoeft er niet eens voor naar de sportschool en je hebt ook geen hulpmiddelen nodig. Je hebt dus geen excuses meer om te trainen!”

3. Deze training werkt het beste bij vetverbranding

“Dat is absoluut HIIT-training. Het duurt niet lang, maar is supereffectief.” Noted!

Bron: Happy in Shape, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws