[Gesloten] Fabulous Friday: maak 3x kans op een fris & geurig pakket van Salt Of The Earth

Beau Monde geeft deze all natural en super effectieve deo's weg.

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je 3 x kans op een deodorantpakket van Salt Of The Earth. Met deze zomerse geuren vergeet jij zó de winterblues.

Deo met benefits

Ook nu de temperaturen dalen, hebben wij graag een goede deo op zak. Want hoe fijn die warme trui ook is, na het kortste fietstochtje merken we al dat-ie niet zo fris meer ruikt… Gelukkig is er de deodorant van Salth Of The Earth. Een natuurlijk, vegan, cruelty free en vooral super effectief product dat je beschermt tegen ongewenste zweetluchtjes. Met geuren als Lavendel & Vanille en Ocean & Coconut houd je toch nog een beetje de zomer bij je. De roll-on deo’s zijn ook nog navulbaar, wat natuurlijk fijn is voor de planeet én je portemonnee. Of win jij straks helemaal voor noppes een fijne deo-voorraad?

Salt Of The Earth-pakket

Wij mogen namelijk 3x een Salth Of The Earth-pakket weggeven met daarin:

  • Deodorant roll-on (Lavendel & Vanille)
  • Deodorant spray (Ocean & Coconut)
  • Navulfles roll-on (Lavendel & Vanille)

Zo doe je mee!

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier in te vullen. Als jij een van de happy winners bent, wordt de prijs naar je opgestuurd.

Deze winactie loopt tot en met 21 oktober 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Salt Of The Earth zullen delen als je wint.

Laatste nieuws