Nieuwe liefde Leontine: ‘We hebben het leuk samen’

'Ik vind haar een leuke, lieve, warme vrouw en ontzettend mooi'

Oktober staat in het teken van de liefde voor Leontine Ruiters. Nadat ze bekend had gemaakt dat ze eindelijk weer gelukkig is in de liefde, vertelt ook nieuwe vlam John Huiberts uitgebreid over zijn prille love story met Leontine.

In de spotlights

In gesprek met RTL Boulevard vertelt John dat hij ‘heel veel leuke reacties heeft gehad’, nadat bekend werd dat hij de nieuwe vlam van Leontine is. Voor hem is in de spotlights staan niet geheel onbekend, aangezien hij op zakelijk gebied al vaker voor de camera’s verscheen.

Toch zit dat privé wel een beetje anders. “Ik ben dit privé niet gewend, dus er komt best wel veel op me af”, liet hij weten. Maar of John overweldigd wordt door al deze media-aandacht, daar is hij duidelijk in: “Ik geef niks om de spotlights.”

Ibiza

Op dit moment genieten de twee lovebirds op het zonnige eiland Ibiza om wat tijd met elkaar door te brengen. “Ik heb hier een boot en een huis en we hebben hier allebei gezamenlijke kennissen”, vervolgt John. ‘Chillen, varen en zwemmen’ staat hoog op het lijstje voor de twee deze vakantie. En wat het nóg gezelliger maakt: ook één van Johns dochters en haar vriend schuiven gezellig aan!

Vlinder

Hoewel de twee op de foto’s helemaal in love zijn, houdt John het tijdens het interview nog wat af. “We hebben het ‘leuk’ samen”, liet hij weten. De reden hiervoor is omdat hij de mensen om hem heen geen pijn wil doen door te laten zien hoe gelukkig hij is samen met zijn ‘vlinder’.

Toch kan John het niet laten om even te praten over hoe leuk hij zijn nieuwe liefde vindt. “Ik kan dat niet beschrijven in twee minuten”, liet hij weten. Maar dat Leontine wat met hem doet, dat is wel duidelijk. “Ik vind haar in ieder geval een leuke, warme, lieve vrouw en ontzettend mooi.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws