Eloise is (nog steeds) ‘heel erg gelukkig’ in de liefde

'Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed'

Hoewel gravin Eloise van Oranje-Nassau haar grote liefde top secret houdt, licht ze in weekblad Story toch een tipje van de sluier op wat betreft haar liefdesleven.

Helemaal in love

De gravin laat weten aan het weekblad dat ze nog steeds helemaal verliefd is op haar vriend. Een jaar geleden onthulde de 20-jarige al aan LINDA.meiden dat ze een vriend heeft. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem”, liet ze toen weten. “Ik ben zo happy.” Go Elo!

Maar dat de kleindochter van Beatrix verliefd zou worden in haar studententijd, daar had ze niet op gerekend. “Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los’. Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Een jaar later

Nu, een jaar later, laat Elo weten nog steeds erg gelukkig te zijn in de liefde met haar vriend. “Ik ben heel gelukkig in de liefde”, vertelt ze. Toch wil ze haar grote liefde nog niet openbaar maken. De 20-jarige gravinfluencer heeft namelijk al eens eerder haar liefdesleven op tafel gegooid. Uiteindelijk was dit iets wat ze naar eigen zeggen beter niet had kunnen doen.

“Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit.” Ouch! Toch heeft Elo hier veel van geleerd. “Sindsdien vertel ik er niks meer over. Ik vind dat er te veel druk op ligt.” En of Eloise de identiteit van haar vriend ooit gaat delen met de buitenwereld? Dat blijft dus een groot vraagteken.

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws