Zien: Camilla & Fergie tussen de corgi’s en de knuffelberen

De Queen was er dit weekend toch een beetje bij.

Queen Consort Camilla en Duchess Fergie poseerden dit weekend tussen de pluizenbeesten en we weten: voorlopig wordt Queen Elizabeth zeker niet vergeten!

Duizenden Paddingtons

Dankzij haar vrolijke jubileumsketch leerden we dat Queen Elizabeth groot liefhebber was van kinderboekenheld PaddingtonOok koningin-gemalin Camilla wordt nog altijd blij van ’n knuffelbeer, zo laat haar glimlach van oor tot oor zien op een nieuwe foto van the Royal Family.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Dit is een deel van de duizenden beertjes die als eerbetoon aan de overleden Queen bij royal residenties werden achtergelaten. Camilla en Charles hebben ze een keertje door de wasstraat gehaald en delen de Paddingtons binnenkort uit aan het goede doel. “De beren zijn opgepoetst om er weer tiptop uit te zien voordat ze naar hun nieuwe thuis gebracht worden. De beren worden ondertussen goed verzorgd in Buckingham Palace, Clarence House en de Royal Parcs nursery in Hyde Park.” Luxeleventje!

…en twee corgi’s

Terwijl Camilla zich ontfermt over Queen Elizabeths teddyberen, zorgt Fergie, de hertogin van York, voor de twee corgi’s van wijlen de Queen. Afgelopen zaterdag vierde de Duchess haar 63ste verjaardag en dat deed ze samen met haar nieuwe trouwe viervoeters. “Een geschenk dat blijft geven,” in haar eigen woorden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

De tijd van anonimiteit is voorbij voor Sandy en Muick, want de corgi’s zijn nu de paradepaardjes van Sarah Fergusons Instagram-account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

Aan The Telegraph vertelde Fergie dat ze het ‘een grote eer vindt’ om voor deze ‘nationale schatten’ te zorgen. Corgi’s Sandy en Muick vonden kort na het overlijden van de Queen een nieuw thuis bij de Duchess en haar ex, prins Andrew. Al dertig jaar gescheiden, maar honden-co-ouderschap? Daar tekenen ze voor!

Charles & de paarden

De teddyberen krijgen een nieuw thuis, de corgi’s hebben een nieuw onderkomen, maar hoe zit het met de vele racepaarden die de Queen heeft nagelaten? Volgens royal insiders zat koning Charles daar niet écht op te wachten. Deze maand nog zou hij 12 van de geërfde paarden willen verkopen. Queen Elizabeth verdiende een leuk zakcentje aan haar razendsnelle paarden, maar die onderneming hoopt Charles binnen drie jaar op te heffen. Er zit duidelijk geen paardenmeisje meer op de troon…

Bron: Hello! Magazine, Nine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws