Zo ziet de vrouw van Frits Sissing eruit!

'Het beste dat me ooit is overkomen', zegt Frits over zijn relatie met Willemijn.

Tv-presentator Frist Sissing noemde zijn vrouw ‘zijn grote liefde’ en ‘het beste wat me is overkomen’ toen Beau Monde vorig jaar met hem babbelde. Maar wie is deze Willemijn eigenlijk? We stellen de ‘vrouw van’ aan je voor.

Verliefd op de hoofdrolspeelster

Van Opsporing verzocht tot Tussen Kunst & Kitsch: als televisiepresentator staat Frits Sissing al jarenlang in de schijnwerpers. Het was ook in de spotlights dat hij zijn huidige vrouw ontmoette, tijdens zijn studententijd in Groningen. “Zij had een hoofdrol in een eerstejaarsmusical, ik zat op de eerste rij en werd verliefd op haar”, vertelde Frits eerder in gesprek met Beau Monde. Liefde op het eerste gezicht voor de jonge Frits dus, maar helaas is dat niet wederzijds. Pas tien jaar later sloeg de vonk wel over – en weer op het toneel!

Goede match

“Tien jaar later kwamen we elkaar weer tegen, na een musicalvoorstelling waarin ik speelde. Ze had me op het toneel gezien en dacht: toch wel leuk. Een halfjaar later hadden we een relatie. Het beste dat me ooit is overkomen”, aldus de presentator. Dat was 26 jaar geleden. Inmiddels hebben Frits en Willemijn ook al 19 jaar een trouwring aan hun vinger. “We passen bij elkaar, vinden dezelfde dingen leuk, vullen elkaar goed aan en laten elkaar in onze waarde. En ik vind dat ze er leuk uitziet, ook niet onbelangrijk.” En wij vinden dat ook Frits! Benieuwd hoe de vrouw van de presentator eruitziet? Op de volgende pagina vind je een aantal glamorous kiekjes van dit leuke koppel vanaf de rode loper.

Laatste nieuws