Wow! Dit is de man van actrice Eva Longoria

De twee zijn een bijzonder stylish stel!

Lees ook

De Amerikaanse actrice Eva Longoria heeft door de jaren heen een indrukwekkend cv opgebouwd. Zo verscheen ze in 1999 in een video van Ricky Martin, brak ze over de hele wereld door als Gabrielle Solis in Desperate Housewives, en heeft ze inmiddels ook een hoop ervaring opgedaan als producent en regisseur. Behind the scenes van al deze glitter en glamour is Eva inmiddels al een aantal jaren gelukkig getrouwd en heeft ze een kindje met haar man. We stellen hem even aan je voor.


Lange carrière

Al in 1999 maakte Eva Longoria dus voor het eerst haar opwachting in de spotlights. De toen pas 24-jarige actrice kwam namelijk voorbij in de video voor Ricky Martins hitje Shake your Bon-bon. Niet lang hierna was ze een figurant in de razend populaire serie Bevery Hills, 90210 en haar eerste terugkerende tv-rol kwam in 2001. Toen was ze namelijk te zien in de soap The Young and the Restless.

Twee huwelijken

Ondertussen trouwde de actrice met acteur Tyler Christopher, die toen in de serie General Hospital speelde. Saillant detail: meneer Christopher was eerder al eens verloofd met co-actrice Vanessa Marcil. Zij speelde de rol van Brenda Barrett. Eva Longoria verscheen ook één aflevering in de ziekenhuisserie, waar zij de rol had van, jawel, Brenda Barrett Lookalike. Tja, laten we het erop houden dat Longoria’s ex-hubby een duidelijk type had.

Hun huwelijk hield echter geen stand, en in 2004 ging het paar uit elkaar. In november 2004 leerde Eva Longoria basketballer Tony Parker kennen. In augustus 2005 maakten de twee bekend officieel een koppel te zijn, en in november 2006 ging Parker op één knie voor de actrice. In november 2010 is het echter ook einde oefening voor deze relatie. Een rommelige scheiding volgt, waarbij Longoria uit de doeken deed dat Parker er nogal wat contacten met een andere vrouw op nahield. Pijnlijk!

Drie keer scheepsrecht

Hierna blijft het een poosje stil op liefdesvlak voor de prachtige actrice, tót zij door een vriend op een blind date wordt gestuurd. Van het een komt het ander, en in mei 2016 stapt de actrice in het huwelijksbootje met de man waarmee ze anno nu nog helemaal gelukkig is. En die blind date? Die was bijna niet doorgegaan, zo vertelde ze later!

Benieuwd waarom die date bijna niet doorging en wie haar man is? Lees dan verder op de volgende pagina!


Laatste nieuws

Zie ook