Ze doet het weer: Amal Clooney steelt de show in cut-out dress

Amal & een galadresscode, het blijft een gouden combinatie.

Het grote risico van Amal Clooney uitnodigen op een gala? Voor je het weet heeft niemand meer oog voor iets anders dan de beeldschone mensenrechtenadvocate. Dit weekend sloeg Amal de plank weer raak met een cut-out dress van het Hollywood-label du moment.

Academy Museum Gala

Leuk hoor, zo’n meervoudig winnaar ‘sexiest man alive’ aan je zijde, maar ook zónder George als aardig accessoire weet Amal hoe ze de show steelt. Tijdens het Academy Museum Gala afgelopen weekend verscheen de advocate in een dromerige look van Del Core, een steeds grotere naam in Hollywood & omstreken.

Beeld: BrunoPress

Ook helemaal van dit moment: het cut-out-detail in het lijfje van de jurk. Anno 2022 kun je je bijna niet meer zónder luchtgaten in je avondjapon vertonen 😉

Beeld: BrunoPress

En kan iemand ons alsjeblieft het adres van Amals kapper geven? Zelfs de famous lokken van prinses Kate vallen in het niet bij deze Old Hollywood coupe, nietwaar?

Sprookjesjurk

Op de runway werd de Del Core-japon gedragen in combinatie met een fabulous, dramatische cape, maar die liet Amal tijdens het gala achterwege. De mintgroene dress kan ook zo rechtstreeks uit een sprookje komen.

Net als het huwelijk van de Clooneys trouwens, want onlangs gaven de twee een zeldzaam interview over hun relatie, waarin Amal en George lieten weten dat ze het ‘geen moment’ moeilijk hebben gehad en elkaar nog nooit in de haren zijn gevlogen. Oké dus. Amal is beeldschoon, fashionable, intelligent, menslievend én absoluut geen ruziemaker. Een schrale troost voor ons niet-supermensen, is dat Amal volgens George niet bepaald een keukenprinses is. Volgens de acteur kan ze nog geen ei bakken. Een avondje koken zit er al helemaal niet in. “Ik deed echt mijn best, maar steeds als ik voorstelde om te koken, maakte George een reservering om ergens buiten de deur te gaan eten en hadden we opeens een date night”, vertelt Amal bij CSB This Morning. Als elk mislukt eitje een date night met George Clooney oplevert, tja, dan zouden wij ook niet echt ons best meer doen…

Bron: Hello! Magazine, Vogue, Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws