Amal Clooney maakt indruk met vintage look op rode loper

Amal Clooney steelt de show, maar ook om Julia Roberts kunnen we niet heen.

Met de perstour voor Ticket to Paradise op volle toeren, zou je denken dat iedereen geen genoeg kan krijgen van hoofdrolspelers Julia Roberts en George Clooney. En hoe leuk we hen ook vinden – kunnen we het nog éven hebben over mensenrechtenadvocate Amal Clooney? De succesvolle zakenvrouw en partner van acteur George Clooney stal gisteravond namelijk alwéér de show.

Versace, Del Core, McQueen

Naast een man als George Clooney, die al twee keer is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive, moet je van goeden huize komen om hem te kunnen outshinen. En toch lukt het Amal keer op keer. Eind vorige maand al in de twenties inspired outfit van Versace, die zij droeg naar de Albie Awards. Eerder deze week nog in een sprookjesachtige jurk met gewaagde cut-outs van Del Core. En gisteravond maakte de powervrouw dus opnieuw indruk op de rode, pardon, roze loper.

amal clooney
Beeld: Brunopress

Bij de première van Ticket to Paradise in Los Angeles verscheen Amal aan de zijde van manlief in een prachtige japon met een asymmetrische handkerchief hem. En als je een beetje vintage vibes van deze jurk krijgt: kan best kloppen. Dit is namelijk een outfit waarvoor Amal diep in de archieven van royal favourite Alexander McQueen is gedoken. Paradijselijk en zwierig, en daarmee is dit kleedje uit de Spring/Summer 2003-collectie perfect voor de gelegenheid.

Lievelingskleur

En okee, eerlijk is eerlijk: we kunnen ook niét om Julia Roberts heen. De Oscar-winnares verscheen namelijk op de loper in Beau Monde-roze, en daarmee heb je eigenlijk direct onze harten veroverd. Deze japon met gewaagde V-hals en puffy schouders is van de hand van het Canadese modehuis Greta Constantine.

julia roberts ticket to paradise
Beeld: Brunopress

Waar namen als Versace en McQueen natuurlijk direct een belletje doen rinkelen, geldt dat voor modehuis Greta Constantine misschien niet. Het label wint echter steeds meer aan populariteit binnen én buiten Hollywood. Dat een icoon als Julia Roberts één van hun creaties zou dragen? Dat hadden de designers dan weer niet direct verwacht. Op Instagram delen zij een kiekje van de actrice met daarbij de caption: “Pinch us.” Tja, het is niet niks als er zo’n A-lister opeens met een van je outfits vandoor gaat. Wij zijn in elk geval direct fan!

Bron: Vogue, Page Six | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws