Carole Middleton breidt haar imperium uit

Haar dochter staat weer een stapje dichter bij de troon, en ondertussen werkt Carole hard aan haar eigen rijk.

Terwijl dochter Kate weer een stapje dichterbij de troon staat, werkt Carole Middleton zelf hard aan haar eigen imperium. De ‘moeder van’ en koningin der feestartikelen breidt uit!

Carole goes global

De moeder van Kate Middleton runt al jarenlang een succesvol bedrijf in feestartikelen, waarmee ze de nodige miljoenen binnenharkte. Maar het is nooit te laat voor een nieuwe mijlpaal en deze week gaat Party Pieces voor het eerst de grens over. Carole’s ballonnen, slingers en uitdeelzakjes zijn tegenwoordig ook in de VS te vinden. Mama Middleton inspecteert zelf alvast hoe haar artikelen – en haar levensgrote portretten – erbij hangen bij een Amerikaanse retailer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Party Pieces (@partypieces)

Bijbaantje van Kate

Carole Middleton is ver gekomen. En ja, ook prinses Kate begon haar carrière bij Party Pieces. “Mijn kinderen vormden de inspiratiebron voor mijn onderneming en zijn er vanaf het begin af aan bij betrokken geweest”, vertelde Carole vorig jaar aan de Daily Mail. Het is ook dankzij haar feestartikelenbedrijf dat ze haar gezin ondanks hun bescheiden afkomst, een behoorlijk upper class opvoeding kon geven“Het succes heeft ons geholpen om het leven op te bouwen wat we nu leiden. Ik voel me ongelooflijk gelukkig dat ik de professionele voldoening heb gevonden waar ik altijd naar heb verlangd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Party Pieces (@partypieces)

Prinses Kate (helemaal rechts op deze foto te zien als klein meisje) had vroeger al een flink aandeel in het succes van Party Pieces. “Al onze kinderen werkten voor het bedrijf. Catherine heeft de eerste verjaardagscollectie opgezet. Ze koos de producten, zorgde voor het beeldmateriaal en regelde dat de catalogus werd gemaakt,” deelde Carole eerder. En hoewel we zeker geloven dat Carole een zakelijk talent en een creatieve party planner is, gokken we dat ze nu nog altijd dankbaar gebruik maakt van de populariteit van haar dochter. De moeder zijn van een prinses en de oma zijn van een toekomstig koning, dat geeft zo’n papieren bordje toch nét wat meer koninklijke allure.

Bron: People, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws