Vorstelijk feestje: Claus-Casimir en prins Constantijn uit club gezet

Ook prins Floris trad dit weekend op.

Dit weekend was het feest in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Ook voor de Nederlandse royals bleek het een uitgelezen kans om even los te gaan. Zo trad prins Floris van Oranje zaterdagavond op als dj in nachtclub Escape en daar kwam graaf Claus-Casimir ook even een kijkje nemen, waarna hij met zijn vader de hort op ging.

Royal Room

We wisten natuurlijk al dat Floris, de jongste zoon van prinses Margriet, een opmerkelijke hobby als dj heeft en dat hij zo nu en dan ook daadwerkelijk optredens geeft. Dit weekend was het dus weer raak en trad hij op tijdens ADE samen met een andere dj, Frederik Abas, in de Royal Room van nachtclub Escape. Toepasselijker kan niet.

Bekende

Claus-Casimir was ook van de partij, zo was te zien op zijn Instagram, waar hij beelden deelde van zijn royal familielid achter de draaitafel. Het bleek dat hij daar samen met zijn vader was, prins Constantijn. Later gingen zij nog een kijkje nemen bij een dj die naast de club draaide. “Wij waren bij een feest naast de Escape. Dj Sunnery James trad daar op”, bevestigde de jonge graaf aan Shownieuws. Sunnery James is een goede bekende van Constantijn, dus wilde het duo ook daar een graantje meepikken.

Bandjes

Constantijn en Claus-Casimir hadden echter nog geen bandjes geregeld, die aantoonden dat ze entree hadden betaald voor het feest en dus werd het stel uit de club geëscorteerd door de beveiliging. Op internet deden geruchten de ronde dat Constantijn ruw uit de club werd gezet, maar Claus-Casimir laat met een koninklijk correct antwoord weten dat er niks aan de hand was. “Dit is helemaal begrijpelijk, aangezien zij hun baan deden. Ik wil de medewerkers van de Escape alsnog bedanken voor een super avond.” Eind goed, al goed.

Bron: RTL Boulevard, Vorsten, Instagram @reality_fbi | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws