Glam girls! Zo ziet de lookalike dochter van Mariah Carey er nu uit

De diva poseert met haar alweer 11-jarige mini-me.

Time flies: de tweeling van Mariah Carey is alweer elf jaar oud. Ja, echt. Op Instagram zien we dat dochter Monroe haar moeder al aardig achternagaat wat diva-stijl betreft. Wat ’n lief plaatje!

Mini-me Monroe

In een nieuwe foto op Instagram vangen we een glimp op van Mariahs divalicious garderobe, maar het is vooral dochter Monroe Cannon die de aandacht trekt. De 11-jarige dochter van de zangeres begint al een echte mini-me van haar moeder te worden. Geen wonder dus dat de tiener al de bijnaam ‘Roe Roe Diva’ van haar famous moeder heeft gekregen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey)

Dem kids

Mariah is dol op haar tweeling, die zij en haar ex Nick meestal ‘dem kids‘ noemen. “Ze vragen veel, maar ze geven zoveel liefde terug. Zonder hen zou ik niet dezelfde persoon zijn”, vertelt de diva over haar Monroe en Moroccan aan People. “Ik denk dat Nick en ik het best goed hebben gedaan met co-ouderschap. We zijn vrienden gebleven zodat we met elkaar kunnen praten.”

Gouden keeltje

‘Roe’ zou zomaar in de voetsporen van haar moeder kunnen treden. In 2017, op zesjarige leeftijd, stond ze al met haar moeder en haar broertje op het podium. “Miss Monroe heeft een heel, heel goed oor voor muziek en een prachtige toon, maar ik kan haar niet dwingen om te gaan zingen. Als ze wil zingen, zal ze zingen,” zei Mariah eerder over haar kleine meid. Vorig jaar stond Monroe voor het eerst model voor een kinderkledingcollectie en ook op TikTok maakt de tiener al furore. Mariah vindt het allemaal prachtig. “Als klein meisje was ik vastbesloten om mijn dromen waar te maken. Als moeder brengt het me zoveel vreugde om te zien dat mijn kinderen hun eigen dromen kunnen inbeelden en ontwikkelen.”

Bron: PEOPLE, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws