Zien: Elise Schaap is samen met déze acteur uit GTST

De actrice is samen met een wel héél bekend gezicht.

Elise Schaap kennen we natuurlijk allemaal als Danielle Bouman uit de Netflix-hits Undercover en Ferry. Ook persifleerde ze succesvol menig BN’er in De TV kantine én is ze vanaf volgende week te zien in de film Stromboli. Elise is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse filmindustrie, maar wist je dat ook haar partner een geschiedenis in de acteerwereld heeft?

Stromboli

De boekverfilming van Saskia Noorts Stromboli is vanaf 3 november in de bioscoop te zien. Elise Schaap speelt daarin de rol van Sara, die met een koffer vol wodka aankomt op het Italiaanse eiland Stromboli. Ze zit met zichzelf in de knoop door haar verleden en komt dan plots op een retraite terecht, waar een bont gezelschap aan mensen die net als zij op zoek zijn naar iets samenkomen. Goeroe Jens zet de groep, en met name Sara, aan om met de demonen uit hun verleden af te rekenen.

De volledige film werd gemaakt op het eiland Stromboli zelf. “Het was een onvergetelijk avontuur om op een vulkaan te mogen filmen”, vertelt Elise Schaap over de opnames aan LINDA.nl. “Stromboli zit sindsdien in m’n hart en ik ben ongelofelijk trots op hoe de film geworden is.”

‘Botte Rotterdammer’

Ook partner Wouter de Jong heeft een verleden in de acteerwereld, al zien we hem tegenwoordig niet echt meer op tv verschijnen. Elise en Wouter zijn al achttien jaar samen, maar al die tijd niet getrouwd. Het stel ging voor een geregistreerd partnerschap. Aan LINDA vertelt Elise: “Dat is het meest onromantische wat je je kunt voorstellen. Die ambtenaar probeerde er nog wat van te maken, begon met ‘neem jij, Elise’. Ik zei direct dat-ie dat gedeelte mocht overslaan, want het was verre van een trouwerette. Ik ben misschien toch een iets te botte Rotterdammer.” Benieuwd hoe Wouter eruit ziet? Ga dan snel naar de volgende pagina!

Laatste nieuws