Zien: Elise Schaap is samen met déze acteur uit GTST

De actrice is samen met een wel héél bekend gezicht.

Elise’s partner is Wouter de Jong. Ondanks dat het alweer een tijd geleden voor hem is dat hij acteerde, hebben we hem zeker kunnen zien op tv. Wouter speelde namelijk in Villa Achterwerk en hij was twee jaar te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Mindgym

Wouter speelde Milan Alberts in GTST van 2002 tot 2004. Even graven in het geheugen dus, maar we hebben hem wel degelijk kunnen zien in onze favoriete soap. Inmiddels is hij niet meer regelmatig te zien op tv en verdient hij zijn brood als schrijver, spreker en trainer. Zijn boek Mindgym: sportschool voor je geest werd een bestseller.

56ste Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carre, Amsterdam. Beeld: BrunoPress

Switch

Elise ging met talkshowpresentator Khalid Kasem in gesprek in de nieuwste LINDA over hun carrières. “Wel grappig dat wij allebei dus partners hebben die onze hele reis hebben meegemaakt. En wij die van hen”, zei ze tegen hem. Waar Elise dus grote stappen in de film- en seriewereld heeft gemaakt, heeft Wouter dus voor een switch gekozen. “Wat betekent dat je wel echt met elkaar moet kunnen meebewegen, geïnteresseerd moet blijven in wat de ander doet”, vertelde Elise daarom.

Tot tien tellen

In juli 2015 kregen Elise en Wouter samen een dochter, Ava. Aan RTL Boulevard liet Elise een aantal jaar geleden weten dat de relatie tussen het koppel perfect in balans is. “We zijn elkaars yin en yang”, aldus Elise. Naar eigen zeggen brengt Wouter haar chaotische en licht hysterische karakter perfect in balans. Lief!

Bron: Grazia, RTL Boulevard, LINDA.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws