Zien: zo zien de kleinkinderen van de Pfaffs er nu uit

Wat een knapperds!

Was jij vroeger net zo’n fan van De Pfaffs als wij? Dan zat jij – net als wij – steevast voor de buis gekluisterd als het mega populaire realityprogramma van de familie op de televisie kwam. De kleinkinderen van Jean-Marie zijn opgegroeid voor deze camera’s, totdat het programma in 2012 stopte. Maar hoe zien de kleinkinderen er vandaag de dag eigenlijk uit?

De Pfaffs

De Pfaffs was een realityprogramma waarin we kennis maakte met de Vlaamse familie Pfaff. In deze soap werd het dagelijkse leven van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie vastgelegd. Naast oudste dochter Debby, die getrouwd is met Nicolas Liébart, zagen we dochter Kelly Pfaff, die getrouwd is met Sam Gooris en jongste dochter Lyndsey Pfaff, die getrouwd is met Dave Volders.

De Pfaff-telgen maakten in de loop van tijd ook plaats voor kinderen, waardoor Jean-Marie en zijn vrouw Carmen opa en oma werden. Zo is Shania de oudste, daarna haar broertje Kenji, neefje Keano, neefje Bruce, neefje Liam en nichtje Faye, de jongste. Een heel gezellige boel dus!

Opgegroeid met de camera’s

Uiteindelijk zijn er maar liefst elf seizoenen gemaakt voor de realityshow van de familie, waarvan het eerste seizoen werd uitgezonden in 2002 en het laatste seizoen in 2012. Dit betekent dat de – meeste – kleinkinderen van Jean-Marie en Carmen voor een groot deel zijn opgegroeid met camera’s die hen de hele dag door volgden in hun dagelijkse bezigheden.

Nu zijn de kleinkinderen van de bekende keeper een stuk ouder en volwassener geworden. En niet te vergeten zijn ze stuk voor stuk ook nog eens superknap. Dat zit vast in de genen! Benieuwd hoe de Pfaff kleinkinderen er nu uitzien? Op de volgende pagina hebben we wat foto’s verzameld. Neem dus snel een kijkje!

Laatste nieuws