Zien: zo zien de kleinkinderen van de Pfaffs er nu uit

Wat een knapperds!

Shania Gooris

De inmiddels 22-jarige Shania Gooris is de oudste en enige dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris. Daarnaast kan ze zichzelf bestempelen als het oudste kleinkind van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen Seth. Het eerste seizoen van De Pfaffs werd in 2002 uitgezonden, wat betekent dat Shania letterlijk voor de camera’s is opgegroeid.

Ze timmert inmiddels behoorlijk aan de weg in de wereld van de showbizz. Zo is ze al eens te zien geweest op het witte doek. Op Instagram heeft ze inmiddels ruim 65.000 volgers en post ze geregeld wat prachtige kiekjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHANIA (@shaniagooris)

Kenji Gooris

Ook ‘kleine’ broertje Kenji is inmiddels niet meer zo klein meer. De twintigjarige is een dubbelganger van zijn vader Sam en wordt – net als zijn grote zus – steeds bekender in de showbizzwereld. Zo heeft hij onlangs meegedaan aan BV Darts, een programma waar twaalf bekende Vlamingen de dartsport omarmen en strijden voor de winst. Helaas ging hij er niet vandoor met de winst, maar zijn following is wel gestegen naar ruim 35.000 volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KENJI 🦦 (@kenji_gooris)

Keano Liébart

In 2004 beviel moeder Debby van de – nu 17-jarige– Keano Liébart. De kleine baby wist meteen iedereens hart te veroveren met z’n mooie felblauwe ogen en schattige gezichtje. Een groot contrast met vandaag de dag, want wat is die knappe jongeman ineens groot! Hoewel Keano iets minder actief is op social media dan zijn andere neefjes en nichtjes, deelt hij hier en daar af en toe wat leuke kiekjes van hemzelf en zijn familie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keano Liébart (@liebart_keano)

Liam Liébart

De tweede zoon van Debby en Nicolas, Liam, kwam ter wereld in 2006. Ook hij is opgegroeid in de spotlights als kleine spruit. Maar zo klein is ook – net als zijn broer Keano – Liam niet meer! Hoewel Liam amper actief is op social media, delen al zijn neefjes en nichtjes af en toe wat leuke foto’s van de hele familie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KENJI 🦦 (@kenji_gooris)

Bruce & Fay Volders

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris 🎀 (@kellypfaffg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lyn Pfaff (@lynpfaff)

De 16-jarige Bruce Volmers en de 15-jarige Fay Volders zijn net als hun neven en nichten opgegroeid in de spotlights. We kennen Bruce natuurlijk allemaal als dat schattige jongetje met zijn mooie rode lokken. Maar wow! Wat is dat schattige jongetje opgegroeid in een knappe jongeman. Ook Fay kennen we als het schattige meisje met die grote glimlach op haar gezicht. Bruce en Fay zijn een tikkeltje meer privé op social media, maar gelukkig deelt de familie Pfaff ook deze keer weer mooie foto’s waar we Bruce en Fay op kunnen spotten.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws