Zo ziet de man van Soundos eruit

Lees ook

Of je haar nu kent als actrice, presentatrice of stand-upcomedian: Soundos El Ahmadi is al jarenlang een bekend gezicht in de televisiewereld. Momenteel is ze hoogzwanger van haar tweede kindje. Maar wie is de vader eigenlijk? Maak kennis met Daniël, de liefde van Soundos’ leven.

Tweede zwangerschap

Soundos is momenteel in blijde verwachting van haar tweede kindje, al verliepen de afgelopen maanden zeker niet op rolletjes voor de comedian. Zo vertelde ze eerder op Instagram dat ze een nieuwe filmrol was misgelopen, omdat ze aan de producenten verteld had dat ze zwanger was. Voor Soundos betekent zwanger zijn echter niet dat ze stilzit. We zagen haar pasgeleden in De Verraders Halloween, de actrice is ondertussen ontzettend actief op Instagram en TikTok en druk bezig met haar podcast BIMS. Daarin vertelde ze onlangs ook over haar grote liefde, iemand die we eigenlijk niet zo goed kennen.

De ware

Soundos is al lange tijd gelukkig getrouwd met de Limburgse Daniël. Zelf heeft hij geen Marokkaanse achtergrond, maar daar staat de televisiester zelf zelden bij stil. “Ik vergeet altijd dat ik een gemengd huwelijk heb, totdat mensen erover beginnen. Voor ons is het geen ding. Komt vast omdat hij Limburger is en ik dus eigenlijk meer Hollander ben dan hij,” grapte ze eerder bij RTL Nieuws. “Mijn moeder was heel blij dat ik met een normale gast thuiskwam die aardig, slim en ambitieus is.”

In haar podcast vertelde Soundos onlangs hoe ze wist dat haar echtgenoot de ware voor haar is. “Hij belde me toen ik nog in de metro zat. Hij zei: ‘Soun, misschien wel handig om te weten: er is controle, dus misschien moet je even uitstappen.’ Hij wist toen gewoon in zijn ziel: zij rijdt zwart. Hij wist gewoon wie ik was,” blikt de comedian terug. “Toen wist ik: dit is echt de liefde van mijn leven.” Waarom ze geen metrokaartje had, legt Soundos ook nog even uit: “Ik kreeg toen consumptiebonnen voor mijn optredens. Met Fanta kan je niet inchecken.”

Benieuwd hoe Soundos’ ware Jakob Daniël eruitziet? Dit artikel gaat verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook