Wauw! Dít zijn de kleinkinderen van de Pfaffs vandaag de dag

De knappe genen zitten duidelijk in de familie!

Jarenlang hebben we kunnen genieten van het leven van De Pfaff’s. De familie schitterde negen jaar op tv en de reallifeserie was een echte kijkcijferhit, zowel in Nederland als in België. We zagen de familie in hun dagelijkse bezigheden en zagen de kleinkinderen opgroeien. Maar hoe zien die kleinkinderen er eigenlijk nu uit? Let’s take a look!

De Pfaffs

In het realityprogramma maakten we kennis met Vlaamse familie Pfaff. In deze ‘soap’ werd het dagelijkse leven van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie vastgelegd. Naast oudste dochter Debby, die getrouwd is met Nicolas Liébart, zagen we dochter Kelly Pfaff, die getrouwd is met Sam Gooris en jongste dochter Lyndsey Pfaff, die getrouwd is met Dave Volders, met regelmaat voorbijkomen.

In de loop der tijd kwamen er ook steeds meer kleinkinderen in beeld. En die zijn inmiddels ook alweer (bijna) volwassen!

Kleinkinderen

Inmiddels zijn de kleinkinderen van de bekende keeper leuke tieners en twintigers. En niet te vergeten, ze zijn stuk voor stuk ook nog eens superknap.

Shania Gooris

De inmiddels 22-jarige Shania Gooris is het oudste kleinkind van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen Seth. Ze timmert inmiddels behoorlijk aan de weg in de wereld van de showbizz. Zo is ze al eens te zien geweest op het witte doek. Op Instagram heeft ze inmiddels ruim 65.000 volgers en post ze geregeld wat prachtige kiekjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHANIA (@shaniagooris)

Kenji Gooris

Ook ‘kleine’ broertje Kenji is inmiddels niet meer zo klein meer. De inmiddels twintigjarige wordt – net als zijn grote zus – steeds bekender in de showbizzwereld. Zo heeft hij onlangs meegedaan aan BV Darts, een programma waar twaalf bekende Vlamingen de dartsport omarmen en strijden voor de winst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KENJI 🦦 (@kenji_gooris)

Keano Liébart

In 2004 beviel moeder Debby van de – nu 17-jarige– Keano Liébart. De kleine baby wist meteen iedereens hart te veroveren met z’n mooie felblauwe ogen en schattige gezichtje. Een groot contrast met vandaag de dag, want wat is die knappe jongeman ineens groot!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keano Liébart (@liebart_keano)

Liam Liébart

De tweede zoon van Debby en Nicolas, Liam, kwam ter wereld in 2006. Ook hij is opgegroeid in de spotlights als kleine spruit. Maar zo klein is ook – net als zijn broer Keano – Liam niet meer! Hoewel Liam amper actief is op social media, delen al zijn neefjes en nichtjes af en toe wat leuke foto’s van de hele familie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KENJI 🦦 (@kenji_gooris)

Bruce & Fay Volders

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris 🎀 (@kellypfaffg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lyn Pfaff (@lynpfaff)

De 16-jarige Bruce Volmers en de 15-jarige Fay Volders zijn net als hun neven en nichten opgegroeid in de spotlights. Bruce en Fay zijn tegenwoordig een tikkeltje meer privé op social media, maar gelukkig deelt de familie ook deze keer mooie foto’s waar we Bruce en Fay op kunnen spotten.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws