Lief kiekje: dit is de man van Soundos

De actrice/presentatrice/stand-upcomedian verwelkomt binnenkort haar tweede kindje.

Soundos El Ahmadi is hoogzwanger van haar tweede kindje. En hoewel de actrice, presentatrice en stand-upcomedian zelf al jarenlang een bekend gezicht is, weten we eigenlijk niet zo goed wie haar hubby nou eigenlijk is. Gelukkig deelt Soundos af en toe een lief kiekje!

Tweede zwangerschap

Voor Soundos betekent zwanger zijn niet dat ze stilzit. We zagen haar pasgeleden in De Verraders Halloween, de actrice is ondertussen ontzettend actief op Instagram en TikTok en druk bezig met haar podcast BIMS. Daarin vertelde ze onlangs ook over haar grote liefde, iemand die we eigenlijk niet zo goed kennen.

De ware

In haar podcast vertelde Soundos onlangs hoe ze wist dat haar echtgenoot, de Limburgse Daniël, de ware voor haar is. “Hij belde me toen ik nog in de metro zat. Hij zei: ‘Soun, misschien wel handig om te weten: er is controle, dus misschien moet je even uitstappen.’ Hij wist toen gewoon in zijn ziel: zij rijdt zwart. Hij wist gewoon wie ik was,” blikt de comedian terug. “Toen wist ik: dit is echt de liefde van mijn leven.” Waarom ze geen metrokaartje had, legt Soundos ook nog even uit: “Ik kreeg toen consumptiebonnen voor mijn optredens. Met Fanta kan je niet inchecken.”

Lieve foto

In tegenstelling tot Soundos zelf, staat manlief Daniël niet vaak in de spotlights. Wel deelde de actrice onlangs dit lieve plaatje van hen samen op Instagram. “Als kind was hij fan van de Teletubbies. Nu is hij er met eentje getrouwd. Mocro Tubbies. Binnenkort op tv….,” grapt Soundos bij de cuddly foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Dochter Aliyah

Daniël en Soundos hebben samen een dochter, Aliyah, van acht jaar oud. Lange tijd twijfelde de stand-upcomedian over een tweede kindje, omdat Aliyah veel te vroeg werd geboren en Soundos daar een trauma aan overhield.

“Moeder zijn is het tofste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik voel zoveel tijdens deze zwangerschap. Vooral dankbaarheid dat het is gelukt en dat de baby gezond is. Ik heb weleens verteld in een interview dat ik heel lang geen tweede kind wilde omdat onze dochter te vroeg was geboren en ik daar echt wel een trauma aan had overgehouden,” schreef Soundos deze zomer op Instagram. “Ik ben trots op mezelf dat ik die angst voor een deel (want gaat niet helemaal weg) opzij heb geschoven en toch ervoor gegaan ben. Mijn dochter wordt een grote zus en mijn man en ik willen haar graag in die rol zien shinen. Ik zorg goed voor mezelf en probeer ondanks bepaalde angsten te genieten van mijn zwangerschap. Het blijft een wonder dat mijn lichaam leven kan maken. Dus als je mij koek ziet eten dan heb ik dat verdiend.”

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Instagram @soundos_el_ahmadi | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws