Meghan Markle over moederschap: ‘De ochtendspits wordt vast alleen maar chaotischer’

Naar Meghans eigen zeggen voelt het af en toe als een 'wervelwind'.

In de wekelijkse podcast Archetypes van Meghan Markle, bespreekt de hertogin van Sussex elke week samen met een gast de stereotypen waar vrouwen mee te maken krijgen. Deze keer was actrice Pamela Adlon te gast, met wie Meghan het moederschap en de schuldgevoelens die daarbij komen kijken onder de loep nam.

Openhartig

De moeders bespraken openhartig hun ervaringen rondom het moederschap en de tegenslagen die daarbij kwamen kijken. Zo vertelde Pamela dat ze zich op een gegeven moment niet meer thuis voelde bij andere moeders. Iets wat Meghan duidelijk snapte.

Mijlpaal

Al klinkt er ook veel trots door in de podcast. Zo vertelt Meghan dat haar dochtertje nu kan lopen. “Lili is begonnen met lopen. Ze is een jaar en een paar maanden oud. Dus ja, ik zit er middenin, de eerste stapjes.”

Ochtendspits

Ook vertelde Meghan openhartig over de zogeheten ‘ochtendspits’ waar ze – samen met Harry – elke ochtend in zit met twee peuters. Het stel staat altijd tegelijk met dochter Lili op. Samen met Harry maakt ze de lunchbox van Archie klaar – die een half uur later naar beneden wordt gebracht door zijn vader – en geven ze de honden wat te eten.

Daarna gaan ze als gezin samen ontbijten. Iets wat de Duchess naar eigen zeggen heel erg belangrijk vindt. “Ik maak ontbijt voor hen alle drie. Het is heel belangrijk voor me. Ik doe het dan ook graag. Voor mij voelt het als de beste manier om de ochtend te beginnen.”

Chaos

Doordat de ochtendspits nu al een ‘chaos’ is voor het stel, is er één ding glashelder voor Meghan: “De ochtendspits wordt vast alleen maar chaotischer naarmate de kinderen ouder worden”, legt ze uit. En hoewel de hertogin nu al rekening houdt met de toekomst, geeft ze toe dat het ook nu af en toe al voelt als een ‘wervelwind’. Maar goed, alles voor de kids, toch?

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws