Wauw! Meghan Markle showt nieuwe haarlook

Prachtig!

We kennen Meghan Markle allemaal als de glamoureuze Duchess of Sussex. Wat je ook van haar vindt, telkens verbaast ze ons weer met de meest fashionable looks en prachtige haarstijlen. Zo ook deze week weer. De moeder van twee liet namelijk haar nieuwe, elegante haarstijl zien. And we love it! 

Nieuwe look

Hertogin Meghan verblufte deze week haar fans met een compleet andere look dan we van haar gewend zijn. Gehuld in een prachtig, zwart ensemble gecombineerd met een paar zwarte hakken showde de moeder van twee haar nieuwe haarstijl. Nee, geen drastische verandering als een korte blonde coupe (zouden we héél benieuwd naar zijn). Haar signature lage knot of losvallende, golvende lokken heeft Meghan verruild voor een supersteile coupe, zien we op een foto die life coach Kasiopa Moore op Instagram deelde.

Instagrampost

Once upon a time with Meghan Markle”, schreef de levenscoach bij haar Instagrampost. “Wat een goede reminder dat we allemaal magie in ons hebben! En hoe bevrijdend het is om trouw te zijn aan wie je bent. The Time is Now“, vervolgde ze. Ook grapte Kasiopa in haar Instagram Stories verder over haar ontmoeting met de hertogin. “Ik zie je volgende week, boo! Het is officieel, we zijn besties.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kasiopia (@fabkasi)

Reacties

Ook volgers van de life coach waren onder de indruk van de nieuwe look van Meghan, en geef ze eens ongelijk! Een ding is in ieder geval zeker: de hertogin van Sussex kan letterlijk élk kapsel rocken. We zijn benieuwd of Meghans ontmoeting met de coach betekent of er weer een nieuw project in de pijplijn zit…

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws