Prinses Kate verrast ons met dit goedkope make-uppalette

Wie had dat gedacht?

Wie dacht dat de Britse royals alleen maar luxury brands droegen en gebruikten, heeft het mooi mis. Eerder verraste prinses Kate ons al met betaalbare kledingmerken, en nu bewijst de prinses van Wales dat ook betaalbare make-upmerken best het koninklijke badkamerkastje kunnen halen.

Smokey eyes

We kennen prinses Kate allemaal als de royal met elegante, maar ingetogen make-up looks. En hoewel de prinses van Wales wordt gezien als hét stijlicoon, is ze op het gebied van natural beauty ook voor veel mensen een voorbeeld. Want hoe creëert de prinses die prachtige smokey eyes toch?

Naked Palette

Het beroemde oogschaduwpalette dat de prinses van Wales gebruikt, is niet alleen weggelegd voor Koninklijke Hoogheden. Het is namelijk een merk dat voor iedereen betaalbaar is! Een paar jaar geleden was dit merk razend populair en heeft het veel trouwe fans verzameld. We hebben het over het beroemde NAKED-palette van Urban Decay.

Goede marketing

Hoewel de prinses herself nooit publiekelijk heeft gesproken over haar make-up, wordt er al jarenlang gezegd dat Kate dol is op dit merk. En speaking of good marketing, er gingen natuurlijk niet voor niets geruchten rond dat de prinses het palette zelfs had aanbevolen aan voormalig First Lady Michelle Obama.

Betaalbare producten

Insiders hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat de prinses een voorkeur heeft voor betaalbare producten. Zo is ze groot fan van de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Lip Gloss (€20), en is ze dol op de Lancôme Hypnôse Mascara (€29,95). En nu we ook het make-uppalette van Urban Decay aan dit lijstje kunnen toevoegen, is het duidelijk dat de future queen niet op elk gebied een dure smaak heeft.

Bron: Woman and Home | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws