Op je verlanglijstje: deze verfijnde accessoires van CHANEL

De feestdagen komen steeds dichterbij en wij weten al wat we in ons schoentje/onder de kerstboom hopen te zien schitteren...

Lees ook

November is here, en dat betekent dat de feestdagen al heel dichtbij komen. CHANEL helpt ons alvast op weg met onze verlanglijstjes, want van deze selectie fine jewelry en horloges worden we hebberig!

Met een tijdloos accessoire zit je altijd goed, en daarvoor nemen we maar wat graag een kijkje in de collecties van CHANEL. Een paar van onze favorieten dit seizoen? Dat zijn het PREMIÈRE ORIGINAL EDITION-horloge van 18-karaats goud verwoven met zwart leer, een klokje waarvan elke look opknapt. Als grote liefhebbers van anything bling hebben we ons oog ook laten vallen op de ETERNAL N°5 ketting, een witgouden sieraad bezet met diamanten dat een ode brengt aan de beroemde geur van het modehuis. Ook de ringen van de collectie COCO CRUSH staan hoog op onze wish list. De verschillende materialen en formaten zijn perfect te combineren en matchen met hun doorstikmotief perfect bij de klassieke CHANEL-tas.

Al willen we ook niet te kieskeurig zijn, want er is nog veel meer schitterende fine jewelry van CHANEL die we met open armen in onze verzameling zouden ontvangen. Dus Sint/Kerstman, lees je mee?

Beeld: CHANEL

Laatste nieuws

Zie ook