De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Lees ook

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Chique slapen aan het strand

Luxueus overnachten op steenworp afstand van het strand? Al sinds 1866 is Badhotel Domburg daarvoor the place to be. Het hotel is onlangs volledig gerenoveerd, maar die oude allure is nog altijd aanwezig. De kamers zijn ruim en comfortabel, het ontbijt is uitgebreid en smaakvol en voor extra ontspanning kun je terecht in de spa van het hotel, of reserveer je het zwembad voor privégebruik. De ligging van het hotel is perfect voor iedereen die van de Zeeuwse kust wil genieten. Het strand is letterlijk om de hoek en vanaf het hotel wandel je zo de bosrijke duinen in. Ook sta je meteen in het centrum van het gezellige en levendige dorpje.

Een hapje eten? Dat kan in het hotel zelf bij restaurant Zee&Land of Grand Café 1866, waar verse, seizoensgebonden, Zeeuwse producten centraal staan. Of ga net als Beau Monde langs bij het gezellige By Juuls in de hoofdstraat van het dorp voor wereldse smaken en heerlijke wijn. Het hotel is niet ver weg, dus dat extra glaasje kan best ;-). Een drankje of hapje aan het strand? Dat kan bij Paviljoen Strand90, prachtig gelegen aan de duinen. Ook op naar Zeeland? Boek je verblijf via badhotel.com.

Musical time

Pailletten, haarlak en discoballen… Op Netflix staat de filmversie van The prom, met Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman. De musical hiervan komt nu ook naar ons land. Het verhaal: vier uitgedoofde Broadway-sterren, verlangend naar de spotlights, ruiken hun kans als ze lucht krijgen van een provinciaal relletje dat ontaardt in landelijk nieuws. Met Pia Douwes en Joke de Kruijf, besties sinds ‘Les misérables’ (1991). T/m 12 maart, degraafencornelissen.nl

Complimentjes gegarandeerd

De tijd aflezen met een blik op je…ringvinger! Rosefield komt met een prachtig nieuw klokje in de vorm van deze one size fits all horlogering. Elegant, subtiel en toch een echte eye-catcher. Complimentjes gegarandeerd!

Sprookjeswereld

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kunsthal Rotterdam (@kunsthal)

Dit najaar word je in de Rotterdamse Kunsthal ondergedompeld in de fantasierijke verbeelding van een van ’s werelds meest inventieve mode- fotografen: Tim Walker. Te zien zijn meer dan 150 sprookjesachtige werken, waaronder foto’s met Tims beroemde muzes Tilda Swinton, Grace Jones en Grayson Perry. ‘Tim Walker: wonderful things’, t/m 29 januari 2023, kunsthal.nl

Beeldige bladeren

De blaadjes mogen dan grotendeels van de bomen zijn gevallen, zelf kunnen we er nog mee rondlopen. De nieuwe Leaves© collectie van De Parme Design, het sieradenmerk van prinses Margarita, is gebaseerd op het blad van de beukenboom. De diamanten en edelstenen die verwerkt zijn in de juwelen, verwijzen naar de dauwdruppels op de bladeren tijdens een ochtendwandeling. Van broches en ringen tot armbanden, colliers en haarspelden: hul jezelf in zoveel elegante en stijlvolle bladeren als je wilt!

Happy weekend!

Beeld: Badhotel Domburg

 

Laatste nieuws

Zie ook